Hytale açılmıyor 2

ShadowxMaestro

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 4 saat önce konu açmıştım ama kimse dönmedi, tekrar açıyorum. Hytale aldım, sorunsuz bir şekilde; lakin launcher’ı indirip kurduğumda açılmıyor. Bildiğiniz Hytale Launcher uygulamasına 2 kere sol tık yapıp normal uygulama açar gibi tıklıyorum; lakin ne bir hata uyarısı ne de bir yönerge veriyor ve açılmıyor. Cidden çözümünü bilen bir babayiğit yok mu ya, boşuna param gitmesin please :d

Hytale nereye kurduysan oraya gir mesela.
%appdata%/Roaming/Hytale
Varsayılan buraya kurulur Win+r tuşlarına basıp %appdata%/Roaming/Hytale bunu yazıp gidebilirsin o klasöre
İnstall klasörüne gir release\package\launcher\2026.01.13-b6c7e88 sonra bu yolu takip et orada Hytale Launcher olması lazım onu yönetici olarak veya normal şekilde açın açılması lazım birçok kişi yaşamış sanırım bende işe yaradı.

Hytale nereye kurduysan oraya gir mesela.
%appdata%/Roaming/Hytale
Varsayılan buraya kurulur Win+r tuşlarına basıp %appdata%/Roaming/Hytale bunu yazıp gidebilirsin o klasöre.
İnstall klasörüne gir release\package\launcher\2026.01.13-b6c7e88 sonra bu yolu takip et orada Hytale Launcher olması lazım onu yönetici olarak veya normal şekilde açın açılması lazım birçok kişi yaşamış sanırım bende işe yaradı.

Sorun şu Hytale kurulduktan sonra bende o dosyanın içi bomboş Launcher'a tıklayıp açmaya çalıştıktan sonra ise sadece 3 tane metin dosyası geliyor onun harici yok maalesef neden böyle bilmiyorum.

Sorun şu Hytale kurulduktan sonra bende o dosyanın içi bomboş Launcher'a tıklayıp açmaya çalıştıktan sonra ise sadece 3 tane metin dosyası geliyor onun harici yok maalesef neden böyle bilmiyorum.
Hytaleyi nereye kurduğunu arat C: dizininde veya diğer disklerde Hytale kelimesini arat exeyi aç öyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı