Hytale vs Minecraft

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 122

LiXR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte)
İşlemci = Ryzen 5 7500F
Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5
Anakart = Gigabyte A620m s2h
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Bugün akşam 6'da Hytale erken erişime çıktı ve YouTube'da yayınlar başladı tabii ki ancak bence halen Minecraft daha iyi. Siz oynadınız mı veya beğendiniz mi? En önemlisi sizce Minecraft mı Hytale mi?

Son düzenleme:
Bugün akşam 6'da Hytale erken erişime çıktı ve YouTube'da yayınlar başladı tabii ki ancak bence halen Minecraft daha iyi. Siz oynadınız mı veya beğendiniz mi? En önemlisi sizce Minecraft mı Hytale mi?

Hytale deneyimlemedim o yüzden çok yorum yapamayacağım ancak bence Hytale i çok aceleye getirdiler 1-1.5 sene içerisinde düzenlerler oyunu. İşte o zaman cevaplar belli olacak

Tabii ki Minecraft. Hytale daha çok yeni nesil Minecraft uyarlaması gibi daha oval kenarlar, animasyonlar vs. fiyatta Minecraft'ta yakın bir ifyatlandırma yapılması bence satışları azaltacak.

Bugün akşam 6 gibi hytale erken erişime çıktı ve YouTube'da yayınlar başladı tabii ki ancak bence halen Minecraft daha iyi. Siz oynadınız mı veya beğendiniz mi? En önemlisi sizce Minecraft mı hytale mi?
Hidrojen bombası vs. öksüren bebek gibi soru olmuş. Ekstradan dur bismillah daha yeni erken erişime açılmış deneyen denesin.

Tabii ki Minecraft. Hytale daha çok yeni nesil Minecraft uyarlaması gibi daha oval kenarlar, animasyonlar vs. fiyatta Minecraft'ta yakın bir ifyatlandırma yapılması bence satışları azaltacak.

Minecraft'a yakın bir fiyat değil yani ülkemizde.

Hidrojen bombası vs. öksüren bebek gibi soru olmuş. Ekstradan dur bismillah daha yeni erken erişime açılmış deneyen denesin.

Herkes oyunu bitirsin gelsin özet çeksin bütün itemleri yazsın demedim zaten.

33 dolar diye bir rakam görmüştüm Reddit'te TR'de ne kadar ki?

Usta denemeden nasıl bileceksin oyunun iyi olup olmadığını. Ondan öyle yazdım zaten. Umarım Hytale de güzel olur çünkü piyasa gereksiz hypelanıp dibi gören oyun yığınına döndü. İlk bir temelleri otursun kitlesi oluşsun. Ondan sonra zaten yavaş yavaş rekabet de başlar. Belki bu sebeple 5 senedir gelmeyen End güncellemesi de gelir Minecraft'a.

33 dolar diye bir rakam görmüştüm Reddit'te TR'de ne kadar ki?
Fiyatta yerelleştirme uyguladılar hocam, şuan en ucuz erken erişimi sürümü 10 dolar.

Teori de bakarsak Hytale, Minecraft’ın olmasını istediğimiz ama modlarla yamadığımız şeylerin native hâli.
Daha fiziksel olarak oyun tam oturmadığı için bir yorum yapmak zor ama fikri olarak Hytale'i tercih ederim.

İlerde belki Minecraft modlarla Hytale gibi yapılabilir ama Hytale, Minecraft gibi yapılabilmesi zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı