Hytale'dan umutlu musunuz?

Minecrafta mod yaparım daha güzel olur, daha eğlenceli olur. Para vermeye değecek bir şey görebileceğimizi sanmıyorum. Oynanış videosunda gördüğüm tüm her şeyi mod ile yapabiliriz zaten. Bir dünya mod yapıldı oyuna.

Oyun büyük bir ihtimalle ücretsiz olacakmış Riot Games tarafından satın mı alınmış öyle bir şey gördüm Riot Games'de tüm oyunlarını ücretsiz verir oyun içi satın alımlardan para kazanır.

Oyun büyük bir ihtimalle ücretsiz olacakmış Riot Games tarafından satın mı alınmış öyle bir şey gördüm Riot Games'de tüm oyunlarını ücretsiz verir oyun içi satın alımlardan para kazanır.
Hypixel isimli Minecraft sunucusunun yapımcıları tarafından yapılıyor. Bildiğim kadarıyla Riot maddi destek sağlıyor bu ekibe. Ücretsiz olacağını sanmıyorum.

Çok umutluyum Gerçekten adamlar bizim için elinden geleni yapıyor 4 yıldır bu oyunu kontrol ediyorum 1 aya yakın aralıklarla bu oyun bir efsane olacak savaş sistemi, mod geliştiriminin kolaylaştırılması için oyun motoru değiştirildi bu yüzden ertelendi beta kayıtları başladı. Ve Riot üzerinde gereksiz bir ön yargı var bence kesinlikle Minecraft'ı geçecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı