Hyte Y70 Touch Infinity LCD ekranlı model fiyat farklılığı durumunda ne yapılmalı?

Bütçe
20-25 K
Yer
'in dibi
Daha fazla  
Meslek
Banka / Finansman
Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim kasayı almayı düşünüyorum fakat ülkemizde fazla bir satın alma seçeneği mevcut değil. Biraz araştırmalar sonucu 1-2 yer buldum fakat aralarında akıl almaz bir fiyat farkı var ve açıkçası insanı güvensizleştiriyor.
1. olarak Hepsiburada üzerinde bir satıcı mevcut, burada fiyat 58 bin TL civarı iken
2. olarak da Amazon üzerinden satıcı mevcut, burada 23 bin TL civarı.

Şimdi arada ciddi fiyat farkı var ve insanı düşündürüyor. Sizce 23 bin TL olanı alsam sorun yaşar mıyım veya bu kasayı alabileceğim güvenilir bir satıcı mevcut da var mı önerebileceğiniz?

Tüm görüş ve fikirlere açığım. Beyaz bir sistem topluyorum, tek eksiğim kasa kaldı ve ekranlı model istediğimden bu modele yöneldim.

O kasanin normal satış fiyatı zaten 20K civarı ekransiz olanida 10K civarlarinda.Hepsiburadadaki satıcı fahiş fiyat koymuş uzak durun.

attıgınız model snow bana infinty olan model lazım. Hepsi burada satıcı degıl bu arada satıcılar genelde başka

Aynı modeller zaten. Gaming Gen TR'den alın. Hyte 70'in iki modeli var, bir ekransız diğeri ekranlı.
ilgin için teşekkür ederim. Evet 2 modeli mevcut ama snow ve infinty arasında LCD ekran farkı var ondan dolayı infinty modeline yöneldim. Snowda daha basit işlemler yapılırken diğerinde küçük bir monitör gibi kullanabiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı