Hyundai Bayon alınır mı?

SuperB ile fabia arasında kalsam SuperB tercih ederim. Ama illa sıfır veya çok yeni araba alacağım derseniz Fabia'da bir seçenektir
Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın, çok derin bir konu seçenekler bitmiyor. 2. el 2015 Skoda SuperB mi yoksa Mercedes C200d BlueTEC mi? Skoda 1 milyon, Mercedes 1.2Milyon.

2014 idi galiba tam hatırlamıyorum.

Herhangi bir sıkıntı çıkardığında SuperB'den daha fazla masraf çıkaracaktır ve yaşı gereği kilometresi 150.000'den aşağı değildir. Eğer durumunuz iyi ise Mercedes düşünülebilir ama normal bir vatandaşım, ne az ne fazla kazanıyorum diyorsanız SuperB daha mantıklı olur. Ama bütçeyi 1.250.000'ye çıkarabilirseniz sıfır 1.0 e-tec Octavia'lar var. Karma 4.2 litre yakıyor. Hem motor hacmi küçük olduğu için vergisi az hem de hibrit olduğu için az yakar. Ayrıca aracın boş paketinde bile çelik jant ve dokunmatik multimedya var. 100.000 kilometreyi geçmiş bir SuperB yerine sıfır octavia tercih edebilirsiniz.

Sıfır olarak Seat Ibiza öneririm kendim kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…