Skoda Fabia Elite 110 nasıldır? Ya da 2. el 2015 Skoda Superb alacağım. Scala'yı çok beğenmedim.Sıfır istiyorum derseniz en mantıklısı bence o fiyata Skoda scala. Şu an 1.000.000₺ fiyatı var. Tabii size kalmış.
Skoda Fabia Elite 110 nasıldır? Ya da 2. el 2015 Skoda Superb alacağım. Scala'yı çok beğenmedim.Sıfır istiyorum derseniz en mantıklısı bence o fiyata Skoda scala. Şu an 1.000.000₺ fiyatı var. Tabii size kalmış.
Skoda fabia Elite 110 nasıldır? Ya da 2. el 2015 Skoda SuperB alacağım. Scala'yı çok beğenmedim.
Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın, çok derin bir konu seçenekler bitmiyor. 2. el 2015 Skoda SuperB mi yoksa Mercedes C200d BlueTEC mi? Skoda 1 milyon, Mercedes 1.2Milyon.SuperB ile fabia arasında kalsam SuperB tercih ederim. Ama illa sıfır veya çok yeni araba alacağım derseniz Fabia'da bir seçenektir
Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın, çok derin bir konu seçenekler bitmiyor. 2. el 2015 Skoda SuperB mi yoksa Mercedes C200D bluetec mi? Skoda 1 milyon, Mercedes 1.2milyon.
2014 idi galiba tam hatırlamıyorum.Mercedes kaç model acaba?
2014 idi galiba tam hatırlamıyorum.
Neye karar kıldınız?Teşekkür ederim herkesin yardımları için.
Şuan tam karar veremedim tam alacağım zaman karar vermeyi düşünüyorum ama Bayon, Audi ve BMW den uzaklaştım.Neye karar kıldınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.