Herkese iyi sosyaller. Sıfır 2024 Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Otomatik Style paketini almayı düşünüyoruz. Önerir misiniz? Bir kronik arızası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi sosyaller. Sıfır 2024 Hyundai bayon 1.4 mpı 100 PS otomatik style paketini almayı düşünüyoruz. Önerir misiniz? Bir kronik arızası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi sosyaller. Sıfır 2024 Hyundai bayon 1.4 mpı 100 PS otomatik style paketini almayı düşünüyoruz. Önerir misiniz? Bir kronik arızası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi sosyaller. Sıfır 2024 Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Otomatik Style paketini almayı düşünüyoruz. Önerir misiniz? Bir kronik arızası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
2. ele fazla güvenemiyorum, CR-V, Kuga,Sportage,Q3 gibi modellere de baktım,boya değişen olanları o bütçelerde, boyasız değişensiz olanlar da bütçeyi aşıyor. Ve genel olarak 5-6 yaşındalar .Öneriniz için teşekkürler.
Doğrudur, sürekli zam geliyor. i20'yi de inceledim ama Bayon daha büyük ve bagaj hacmi olarak daha geniş olduğu için daha iyi bir seçenek gibi duruyor.