Hyundai Bayon alınır mı?

scklayn

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Sıfır 2024 Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Otomatik Style paketini almayı düşünüyoruz. Önerir misiniz? Bir kronik arızası var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Uzun yolda fazla ses alır, motoru güclü degil. Ugultu sorunu vardı kronik onun harici cok duymadım, sahsen ben tercih etmezdim motorundan dolayı.
Öyle çok fazla bir şey beklemiyoruz, hız gibi bir derdimiz de yok. Aile arabası olarak kullanılacak.
Kanka eğer biraz daha bütçen varsa farklı moddellere yönel bir de ne tarz bir kullanım yapacaksın.
Benzer araçlara da baktım ama bütçeyi aşıyor maalesef. Normal aile arabası olarak kullanılacak.
2. el daha güzel arabalar alınabilir örneğin Honda CR-V.
2. ele fazla güvenemiyorum, CR-V, Kuga,Sportage,Q3 gibi modellere de baktım,boya değişen olanları o bütçelerde, boyasız değişensiz olanlar da bütçeyi aşıyor. Ve genel olarak 5-6 yaşındalar .Öneriniz için teşekkürler.
Teşekkürler, bir inceleyeyim.
Geçen hafta i20 bakıyordum bu hafta 40 bin TL zam eklemişler. Elinizi keşke hızlı tutsaydınız.
Doğrudur, sürekli zam geliyor. i20'yi de inceledim ama Bayon daha büyük ve bagaj hacmi olarak daha geniş olduğu için daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
Eğer SUV Düşünüyorsanız farklı arabalara da göz gezdirmelisiniz.
Dediğim gibi diğer araçlara da baktım, bu fiyat bandında ve sıfır olduğu için gözüme çarptı. Yine de araştırmaya devam edeyim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı