D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2020 #1 Bilen var mı? Kullanan var mı
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Eylül 2020 #31 Hayırlı uğurlu olsun. Yağ ve su göstergelerini ve seviyelerini sık sık kontrol edin. Özellikle göstergede yanan uyarılara önem gösterin. Artı 0 Eksi
Hayırlı uğurlu olsun. Yağ ve su göstergelerini ve seviyelerini sık sık kontrol edin. Özellikle göstergede yanan uyarılara önem gösterin.
KS KS D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2020 #32 Şu aux setup falan yazan tuşların ne anlama geldiği ne işe yaradığını bilen var mı? Cd Fm falan belli de diğerleri neydi Dosya Ekleri Screenshot_2020-09-22-11-17-27-079_com.miui.gallery.jpg 38,4 KB · Görüntüleme: 122 Artı 0 Eksi
Şu aux setup falan yazan tuşların ne anlama geldiği ne işe yaradığını bilen var mı? Cd Fm falan belli de diğerleri neydi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Eylül 2020 #33 Aux adı üstünde Aux bağlantısı. Kabloyla telefona bağlıyorsunuz müzik için. Setup da ayar. Artı 0 Eksi
erimsav Yoctopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #34 drocco dedi: Şu AUX setup falan yazan tuşların ne anlama geldiği ne işe yaradığını bilen var mı? CD FM falan belli de diğerleri neydi. Genişletmek için tıkla... Baskan selamünaleyküm. I20 almayı dusunuyorum da memnun musun? Artı eksi ozelliklerinden bahsedebilir misin? Arabayı 1 2 kişi kullanacağım önerir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
drocco dedi: Şu AUX setup falan yazan tuşların ne anlama geldiği ne işe yaradığını bilen var mı? CD FM falan belli de diğerleri neydi. Genişletmek için tıkla... Baskan selamünaleyküm. I20 almayı dusunuyorum da memnun musun? Artı eksi ozelliklerinden bahsedebilir misin? Arabayı 1 2 kişi kullanacağım önerir misin?
KS KS D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2022 #35 erimsav dedi: Baskan selamünaleyküm. I20 almayı dusunuyorum da memnun musun? Artı eksi ozelliklerinden bahsedebilir misin? Arabayı 1 2 kişi kullanacağım önerir misin? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum başkan az yakıyor motor küçük olduğu için bide hyundai marka araçlar kolay kolay arıza vermiyor Allah'a şükür. Ama param olsa tabi daha yükseğini alırım 2020 model gibi falan Artı 0 Eksi
erimsav dedi: Baskan selamünaleyküm. I20 almayı dusunuyorum da memnun musun? Artı eksi ozelliklerinden bahsedebilir misin? Arabayı 1 2 kişi kullanacağım önerir misin? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum başkan az yakıyor motor küçük olduğu için bide hyundai marka araçlar kolay kolay arıza vermiyor Allah'a şükür. Ama param olsa tabi daha yükseğini alırım 2020 model gibi falan