Hyundai I20 vs Ford Focus

uniquement_Nox

Decapat
Daha fazla  
Arasında git gel yaptığım 2 tane araba var. Birisi "2013 Hyundai I20 1.2 D-CVVT SENSE" Diğeri ise "2011 Ford Focus Style 1.6"

İ20 Sense; 130.000 Km'de. Değişen parçası ve hasar kaydı yok. Sağ arka çamurluk 10cm Lokal Boya var DENMİŞ.

Ford Focus Style; 180.000 Km'de Kaput çamurluklarda ayar var, 9 parça Boyalı, Hasar kaydı yoktur DENMİŞ.

İ20- 580.000TL, Ford Focus-540.000TL

Araçların ikisi de Benzin&LPG. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de yürüyen olarak temiz varsayıyorum.
Alıp satarım ileride dersen İ20.
Binmeye alıyorum dersen Focus.

1 Yıldan fazla binmem. Uzun yolda sollama yaparken veya yokuşlarda I20 tıkanıyor demişler biraz çekiniyorum o yüzden. 2,3 ayda bir de uzun yol yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden focus tercih ederdiniz bi nedeni var mı hocam?
Şu an kendim için konuşursam Ford kalitesi varken Hyundai'ye binmem. Erken vakitte (birkaç yıl) satacak olsam belki Hyundai tercih ederdim çünkü Focus'u satarken sıkıntı çıkabilir. Ancak üstteki arkadaşın da dediği gibi satmak için değil de binmek için ise Focus.

1 yıl sonra satacaksan i20 al.
Şu an kendim için konuşursam Ford kalitesi varken Hyundai'ye binmem. Erken vakitte (birkaç yıl) satacak olsam belki Hyundai tercih ederdim çünkü Focus'u satarken sıkıntı çıkabilir. Ancak üstteki arkadaşın da dediği gibi satmak için değil de binmek için ise Focus.
sollama yaparken veya yokuşta sorun yaşar mıyım i20 ile?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı