Hyundai i30 1.4 cvvt Team alınır mı?

Hocam adam 2.0 HDI dizel diyor, sen LPG var mı? Diyorsun. Araçlar hakkında bilgin olduğuna emin misin?
407 önermem hocam aynı şekilde 307 de. Hadi 307'nin tipi falan spor hoş güzel de 407'nin tipi bana çok çirkin geliyor. Bir de çok kaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adam 2.0 HDI dizel diyor, sen LPG var mı? Diyorsun. Araçlar hakkında bilgin olduğuna emin misin?
407 önermem hocam aynı şekilde 307 de. Hadi 307'nin tipi falan spor hoş güzel de 407'nin tipi bana çok çirkin geliyor. Bir de çok kaba.

Genelde 307 2.0 HDI yerine 2.0 CC tercih ediliyor. Bende dizel olduğunu fark etmemişim, 2004 bir 307 bakılıyorsa ve motor 2.0 ise benzin&lpg'dir demişim. İğneleyici olmanıza gerek yoktu, emin olun bilgim çok fazla vardır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adam 2.0 hdı dizel diyor sen LPG var mı diyorsun, araçlar hakkında bilgin olduğuna emin misin?
407 önermem hocam aynı şekilde 307 de. Hadi 307'nin tipi falan spor hoş güzelde 407'nin tipi bana çok çirkin geliyor bir de çok.

Genelde 307 2.0 hdı yerine 2.0 CC tercih ediliyor. Bende dizel olduğunu fark etmemişim, 2004 bir 307 bakılıyorsa ve motor 2.0 ise benzin&lpg'dir demişim. İğneleyici olmanıza gerek yoktu, emin olun bilgim çok fazla vardır :)

Size bir soru daha sormak istiyorum 407 modelini çok beğeniyorum ikinizde arabadan anlayan insanlarsınız arabayı babam ile beraber alacağız ilk aracımız olacak 407'nin tipi çok hoşumuza gidiyor amabilirsiniz sağda solda sorunlu diye geçmesi ikimizide tedirgin ediyor arabanın temizini denk getirsem 230 240k kilometrelerde sorunsuz ve az masraflı olacak şekilde hangi motorunu önerirsiniz uzun yol belki 1 2 yılda bir onun dışında şehir içinde yıllık 10 çok zorlarsam 15kmyi asla geçmem bu arabayı aldıktan sonra 3 4 sene binip satabilir miyim ve araç denildiği gibi sorunlu mu bana çok masraf çıkarır mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Size bir soru daha sormak istiyorum 407 modelini çok beğeniyorum ikinizde arabadan anlayan insanlarsınız arabayı babam ile beraber alacağız ilk aracımız olacak 407'nin tipi çok hoşumuza gidiyor amabilirsiniz sağda solda sorunlu diye geçmesi ikimizide tedirgin ediyor arabanın temizini denk getirsem 230 240k kilometrelerde sorunsuz ve az masraflı olacak şekilde hangi motorunu önerirsiniz uzun yol belki 1 2 yılda bir onun dışında şehir içinde yıllık 10 çok zorlarsam 15kmyi asla geçmem bu arabayı aldıktan sonra 3 4 sene binip satabilir miyim ve araç denildiği gibi sorunlu mu bana çok masraf çıkarır mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

2.0 benzinli motor atmosferik olduğu için hem çekiş olarak düşük hem de yakıt tüketimi olarak nispeten fazladır. Baktığımız araç kategorisi eski olduğu için şanzıman konusunda çok titiz davranılması gerektiğinden birinci kural olarak manuel tercih etmenizi önereceğim.
2004 yılında bile Euro NCAp'ten 5 yıldız almış bir araçtan babsediyoruz. Bütçe dahilinde temiz 1.6 HDI bulursanız kaçırmamanız gerekiyor. Onun dışında manuel + dizel kombinasyonlu ilanları değerlendirmeniz gerekiyor.

Hocam açıkçası 407 pek önermem ben.Yerinizde olsam renault,kia,hyundai,toyota,honda marka araçlara bakardım.İlk aracınız olacakmış ilerde sorun çıkartınca araba,araçtan soğuyor insan.Bu saydığım modeller hem az sorun çıkartır hemde sorun çıkarttığında sanayi sanayi gezmenize gerek kalmaz.Çoğu yerde ustası ve parçası var kolay bulunabiliyor.Piyasaları da genelde iyi oluyor yarın öbür gün satıp başka araca geçmek istediğinizde kolaylık olur.

2.0 benzinli motor atmosferik olduğu için hem çekiş olarak düşük hem de yakıt tüketimi olarak nispeten fazladır. Baktığımız araç kategorisi eski olduğu için şanzıman konusunda çok titiz davranılması gerektiğinden birinci kural olarak manuel tercih etmenizi önereceğim.
2004 yılında bile euro ncap'ten 5 yıldız almış bir araçtan babsediyoruz. Bütçe dahilinde temiz 1.6 hdı bulursanız kaçırmamanız gerekiyor. Onun dışında manuel + dizel kombinasyonlu ilanları değerlendirmeniz gerekiyor.

Bu nasıl hocam bu olmasa bile 400 500 bandında temizini denk getirebilirim değil mi Log in to Facebook

Hocam açıkçası 407 pek önermem ben. Yerinizde olsam Renault, Kia, Hyundai, Toyota, Honda marka araçlara bakardım. İlk aracınız olacakmış ileride sorun çıkartınca araba, araçtan soğuyor insan. Bu saydığım modeller hem az sorun çıkartır hem de sorun çıkarttığında sanayi sanayi gezmenize gerek kalmaz. Çoğu yerde ustası ve parçası var kolay bulunabiliyor. Piyasaları da genelde iyi oluyor yarın öbür gün satıp başka araca geçmek istediğinizde kolaylık olur.

Hocam 3 4 aydir her gun Sahibinden'de falan geziyorum ama bir türlü denk getiremiyorum temiz oturduğum yere yakın bir de bu 407 incelemelerini izledim genelde herkes övüyor bu paraya alabileceğiniz en konforlu zevkli araba falan benim de bayağı bir içime sindi.

Bu nasıl hocam bu olmasa bile 400 500 bandında temizini denk getirebilirim değil mi Log in to Facebook

Hocam 3 4 aydir her gun Sahibinden'de falan geziyorum ama bir türlü denk getiremiyorum temiz oturduğum yere yakın bir de bu 407 incelemelerini izledim genelde herkes övüyor bu paraya alabileceğiniz en konforlu zevkli araba falan benim de bayağı bir içime sindi.

1.6 dizel + bakımlı 407 sizi üzmez. Dediğim gibi o yılların tartışmasız en sağlam ve komplike araçlarındandır. Türkiye pazarında hak ettiği değeri maalesef görmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı