Hyundai i30 1.4 cvvt Team alınır mı?

Eyvallah hocam bu attığım Facebook ilanındaki expertiz raporunda aracın plakası ile Exper'de yazan plakanın ilk 2 hanesi değişik bir sıkıntı olur mu?
O nasıl oluyor ya hadi komple değişik olsa neyse de il kodu değişik ama geri kalan aynı Allah Allah nasıl oluyor anlamadım. @utkuyksl0 bir fikriniz var mı ? hocam.

Eyvallah hocam bu attığım Facebook ilanındaki expertiz raporunda aracın plakası ile Exper'de yazan plakanın ilk 2 hanesi değişik bir sıkıntı olur mu?

Değişmiş olabilir mi? Satıcıya sormanızda fayda var

O nasıl oluyor ya hadi komple değişik olsa neyse de il kodu değişik ama geri kalan aynı Allah Allah nasıl oluyor anlamadım. @utkuyksl0 bir fikriniz var mı? Hocam.

Vallahi biraz sıkıntı gibi duruyor kral bende pek anlamadım. Satıcıya sorup sağlam bir cevap almak lazım :D

Hocam değişse komple değişiyor benim bildiğim bunun sadece il kodu değişmiş ilginç. Rapora mı yanlış yazdılar diyeceğim. O şekilde de rapor geçersiz olmaz mı?

Yani kurum resmi bir kurum değilse böyle şeylere çok takmıyorlar. Telefonumdan nedense linki görünteleyemiyorum. Muhtemelen bir sallama var gibi :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250917_222746_Facebook.jpg
    Screenshot_20250917_222746_Facebook.jpg
    245,4 KB · Görüntüleme: 5
@utkuyksl0 @xmajezik böyle diyor ama araç bursa da doğru olabilir belki.
Peki hocam yarın öbür gün bu araçta herhangi bir sorun çıktığında ekspertiz firmasını dava etseniz firma da plakalar uyuşmuyor diyip sorumluluk almazsa ? Benzinlikten benzin alırken bile plakanın doğru yazılması çok önemli.

Peki hocam yarın öbür gün bu araçta herhangi bir sorun çıktığında ekspertiz firmasını dava etseniz firma da plakalar uyuşmuyor deyip sorumluluk almazsa? Benzinlikten benzin alırken bile plakanın doğru yazılması çok önemli.

@xmajezik haklı ve güzel noktaya parmak bastı. Ülkemizde ekspertiz konusunda çıkan problemlerin sayısı fazla ve baş ağırtıcı. Bu konuda dikkatli olup işin en temelini öğrenmeniz gerekiyor.

@xmajezik @utkuyksl0 o bir de galeriden miş hocam galeriden almaya pek sıcak bakmadım https://shbd.io/s/FvE3LToU bu nasıl sizce sağlam bir experede sokarım.
400 bin bütçede hem D segment hem dizel araç. Kenarda 100 bin ayırıyorsanız alabilirsiniz :) Ben o bütçede B segmentin dizeline girmiyorum. Araçlara teknik ve piyasa olarak çok uzaksınız anladığım kadarıyla. Altından kalkabileceğiniz araçlar değil bunlar. Sanayi de çok yorulursunuz. Piyasa araçlarına bakın öncelik dizel harici olmalı

400 bin bütçede hem D segment hem dizel araç. Kenarda 100 bin ayırıyorsanız alabilirsiniz :) Ben o bütçede B segmentin dizeline girmiyorum. Araçlara teknik ve piyasa olarak çok uzaksınız anladığım kadarıyla. Altından kalkabileceğiniz araçlar değil bunlar. Sanayi de çok yorulursunuz. Piyasa araçlarına bakın öncelik dizel harici olmalı

VAGcı mısın reis doğru söyle :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı