Hz değeri düşmesi normal mi?

kozalak000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba monitörüm 75 Hz ve bir şey fark ettim Hz değerim yükselip alçalıyor örnek: Zoom'da biri konuşunca 54, 60, sonra 75e yükselip gene düşüyor. Oyun oynarken denemedim şu anda deneyememde fakat çok rahatsız oldum. Düşüp yükselmesi normal mi acaba?

Not: Bugün NVIDIA kontrol panelinden çözünürlüğü düşürüp eski haline çevirdim bundan olduğunu zannetmiyorum.

Merhaba monitörüm 75 Hz ve bir şey fark ettim Hz değerim yükselip alçalıyor örnek: Zoom'da biri konuşunca 54, 60, sonra 75e yükselip gene düşüyor. Oyun oynarken denemedim şu anda deneyememde fakat çok rahatsız oldum. Düşüp yükselmesi normal mi acaba?

Not: Bugün NVIDIA kontrol panelinden çözünürlüğü düşürüp eski haline çevirdim bundan olduğunu zannetmiyorum.

Hocam o FPS Hz farklı sıkıntı değil yani.

FPS mi demek istediniz anlamadım.

İnternette bir arama yaptım ama Hz değerinin değişken bir şey olduğunla ilgili hiçbir yazı bulamadım bilmiyorum ya bir şeyle karıştırıyorsun ya da defolu bir ürün almışsındır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı