120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı?
Eğer vysnc açık ise hz ile maximum fps de arttırmış oluyorsunuz. Bu sebepten biraz daha fazla yük biniyor olabilir.120 alınca fazladan fan açıyor sanki pek anlamıyorum ama 60'ta kullanıyorum. 120 alınır mı?
tüketimden sıkıntı olmaz o zaman 120 çekeyim sağolunHayır sadece güç tüketimi artar.
bir deneyeyimEğer vysnc açık ise hz ile maximum fps de arttırmış oluyorsunuz. Bu sebepten biraz daha fazla yük biniyor olabilir.
anladım hocam sağolunSistemi zorlamaz. Fanın hızlanması görüntünün hızlanmasından dolayı.
Yanlış yer galibaSistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar.
Hayır. Bu Hz arttırınca ısınma olayı VRAM hızları yüzünden oluyor genelde. Sorunun bundan kaynaklanma ihtimali var.Yanlış yer galiba![]()
intel hocamSistemin nedir? AMD GPU'ya sahipsen boşta bile VRAM hızı yükseliyor olabilir. O da ısınmaya yol açar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.