T Teknopatc Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Merhaba iyi günler. Windows masaüstü ekranında oyun ekranında mouse gecikmeli çalışıyor. Hz ile oynadıkça bir fark meydana geliyor. Monitörüm 60 Hz ne yapmalıyım?
Merhaba iyi günler. Windows masaüstü ekranında oyun ekranında mouse gecikmeli çalışıyor. Hz ile oynadıkça bir fark meydana geliyor. Monitörüm 60 Hz ne yapmalıyım?
KS KS T Teknopatc Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #11 GazzeliAtalayq dedi: Onlar yaşanan gecikmeye alışmış farkında değil. Ben iyi denilecek bir sistemde 240Hz kullanıyorum. İş yeri 60Hz ile dolu daralıyorum mesela Genişletmek için tıkla... Yani 60/75 Hz monitör gecikmesi fareye de çok bir şekilde yansıyor öyle mi? Artı 0 Eksi
GazzeliAtalayq dedi: Onlar yaşanan gecikmeye alışmış farkında değil. Ben iyi denilecek bir sistemde 240Hz kullanıyorum. İş yeri 60Hz ile dolu daralıyorum mesela Genişletmek için tıkla... Yani 60/75 Hz monitör gecikmesi fareye de çok bir şekilde yansıyor öyle mi?
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 18 Aralık 2021 #12 Teknopatc dedi: Yani 60/75 Hz monitör gecikmesi fareye de çok bir şekilde yansıyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... internetten düşük Hz nedir diye video izlemelisin Artı 0 Eksi
Teknopatc dedi: Yani 60/75 Hz monitör gecikmesi fareye de çok bir şekilde yansıyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... internetten düşük Hz nedir diye video izlemelisin