Hz Mantığı

Arkadaşlar monitörün desteklediği çözünürlükteki Hz değeri ile oyundakiler aynı mı oluyor? Mesela altta attığım örnekte 1024'te 144Hz desteği gözükmüyor. Oyun içinde 1024 yaptığımızda 144Hz olmaz mı? Yani oyun ile masaüstü Hz olayı farklı mı?

Dosya Ekleri

• 111.png
    111.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
Selamlar, sorundan şikayetci olan arkadaşlara tavsiyem; CRU isimli programı indirin ve hazır çözünürlük kısmından istediğiniz çözünürlüğe gelip 144HZ olarak kaydedin.
Ve bilgisayarı yeniden başlatın, düzelecektir ;)
Olmazsa yazın buralardayım.
Eklemeliyim 75HZ monitöre sahip olan arkadaşlar 75HZ olarak ayarlasın tabi ;)

Aradığım konu. CS'de bu sorunu yaşıyorum lütfen biri çözüm bulsun. 75Hz monitörüm ama 59Hz oluyor düşük tüm çözünürlüklerde.
Başlatma komutlarına -freq 75 eklemeyi dene.
Selamlar, sorundan şikayetçi olan arkadaşlara tavsiyem; CRU isimli programı indirin ve hazır çözünürlük kısmından istediğiniz çözünürlüğe gelip 144Hz olarak kaydedin.
Ve bilgisayarı yeniden başlatın, düzelecektir ;)
Olmazsa yazın, buralardayım.
Eklemeliyim 75Hz monitöre sahip olan arkadaşlar 75Hz olarak ayarlasın tabi ;)

Siz bunu ;) ata ata anlatmışsınız da kullanıcının monitörü 144Hz desteklemiyorsa bunu deneyerek monitörü bozabilir. Risklerden bahsetmemişsiniz.

CRU hakkında detaylı anlatım:

Başlatma komutlarına -freq 75 eklemeyi dene.

Siz bunu ;) ata ata anlatmışsınız da kullanıcının monitörü 144Hz desteklemiyorsa bunu deneyerek monitörü bozabilir. Risklerden bahsetmemişsiniz.

CRU hakkında detaylı anlatım:

Desteklemediği takdirde 144Hz'de çalışma imkanı yoktur, 1080p'de destek veriyorsa diğer çözünürlük ayarlarında da vermeli..
Ayrıca 75Hz destekliler 75 olarak kaydetsin dedim zaten, ön yargılı davranmayın.

Desteklemediği takdirde 144Hz'de çalışma imkanı yoktur, 1080p'de destek veriyorsa diğer çözünürlük ayarlarında da vermeli..
Ayrıca 75Hz destekliler 75 olarak kaydetsin dedim zaten, ön yargılı davranmayın.

Ön yargılı davrandığım yok. Desteklemediği takdirde kullanıcı 144Hz'i zorlayarak monitörü bozabilir. Adı üstünde overclock ediyor monitörü. Hâlâ niye zarar vermeyeceği konusunda ısrarcısınız bu kadar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı