HZD Remastered Geliyor Olabilir!

Makaleler
18
Yer
İzmir
Oyungezer'in bugün yaptığı habere göre Guerlilla Games Horizon Zero Dawn'ı PS5 için remastered ediyor. Eğer bu haber doğru çıkarsa ilk oyun 2. oyunun seviyesine çıkartılacak. Haberin İngilizce versiyonunu aşağıya attım.

Zamanında Ubisoft sayesinde açık dünyada kule açma ve outpost ele geçirme çok popüler oldu ve oyuncular tepki gösterince en başta Ubisoft olmak üzere çoğu firma bunu bıraktı. Şimdi Capcom Resident Evil 2 Remake ile bu furyayı başlattı. Orijinal versiyonuyla grafik hariç her anlamda aynı olan Last of Us gibi çöpler(Oyun değil Remake'den bahsediyorum yoksa oyun iyi) çıkmaya başladı bile. İnsanlar RE 2 gibi 98'de çıkan ve gerçekten Remake denmeyi hak eden oyunlara bile laf etmeye başladığı noktada çoğu firma bunu bırakacaktır. Şimdilik ama 2017 gibi çokta eski olmayan(GTA 5 bile 2013 yapımı öyle düşünün) oyunlara bile Remake yapıyorlar. Beleş 70 doları kim niye reddetsin?

Çok kötü bir oyun. Days Gone bile katlanabilirim ama hzdye asla.
Days Gone'da sırf motoruna atlayıp zombili açık dünyada gezmek kendini Walking Dead oynuyormuş gibi hissetmek için bile oynarsın ama Horizon'da bu tarz türüyle kendine bağlayan bir şey de görmemiştim ben oynadığım zaman.

HZD'nin en iyi olduğu yanı zaten grafik sadece grafiklerini HFW gibi yapıp bırakacaklar ve para kazanacaklar. Madem remake/remastered yapmak istiyorsunuz Uncharted'ın ilk 3 oyununa vuruş hissiyatını geliştirin.

Sony de kaybedilmiştir bu haberle birlikte. Remaster/Remake yapıp yolumuzu bulalım diye düşünen şirketler kervanına katılmış oldu böylece. Last of Us bile anlaşılabilir fakat HZD'nin remake'e ihtiyacı mı vardı? Uncharted 1-2-3 duruyor, MGS duruyor, inFamous duruyor, Ratchet and Clank'in eski oyunları duruyor, ama adamlar gidip HZD ile uğraşıyor. Konsolunuzu da 2-3 CoD'cuya satarsınız bundan sonra.

Sony de kaybedilmiştir bu haberle birlikte. Remaster/Remake yapıp yolumuzu bulalım diye düşünen şirketler kervanına katılmış oldu böylece. Last of Us bile anlaşılabilir fakat HZD'nin remake'e ihtiyacı mı vardı? Uncharted 1-2-3 duruyor, MGS duruyor, inFamous duruyor, Ratchet and Clank'in eski oyunları duruyor, ama adamlar gidip HZD ile uğraşıyor. Konsolunuzu da 2-3 CoD'cuya satarsınız bundan sonra.
Eğer Microsoft ani bir kararla CoD oyunlarını geç getirmek veya hiç getirmemek gibi bir hareket yaparsa 2-3 CoD'cu da kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı