NooXiouS
Centipat
Herkese merhabalar. Öncelikle laptopun markası ASUS GL503vs. İşlemcim 7700HQ ekran kartım GTX1070 RAM 8+8 2400MHz CL14 Kingston RAM. Depolama Toshiba RC100 M.2 SSD. Sorunumda oyunlarda drop yaşamam. Ekran kartı ve işlemci ısılarım GPU 85 üzerine çıkmıyor CPU -100 undervoltla 75 derecelerde. Termal macun olarak da thermal grizzly conductonaut sıvı metal kullanıyorum. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip sıfırdan kurdum. Sanal belleği artırdım. Yine sorun çözülmedi. 60-70 FSP'den birden 15-20 FSP'ye düşüp sonra tekrar normale dönüyor. Ayarları en düşükte yapsamda bir şey değişmiyor. CPU kullanımı %100 olmuyor GPU Ultra ayarlarda %98 oluyor. Normalde alt soğutucuyu çalıştırmam sadece stand olarak kullanıyordum onu çalıştırdım drop yememeye başladım. Alt soğutucu oyunlarda GPU ve CPU sıcaklıklarına hiç etki etmedi fakat drop olayına çözüm oldu. Ama nedenini anlayamadım. Donanımlarla ilgili hiçbir bilgim olmadığından sebebini bilen bir arkadaşımız varsa çok sevnirim.
Bu arada m2SSD Toshiba RC100 küçük olduğundan vida yerine kısa geliyor ben vida takmadan kullanıyorum.
Bu arada m2SSD Toshiba RC100 küçük olduğundan vida yerine kısa geliyor ben vida takmadan kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: