I Have No Mouth, and I Must Scream Türkçe yama var mı?

charde

Picopat
Merhaba. Steam üzerinden i have no mouth and i must scream oyununu oynamak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ancak Türkçe yamasını bulamadım. Türkçe yama var ise linkini atar mısınız?

Ekran görüntüsü 2025-11-14 000649.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Steam üzerinden i have no mouth and i must scream oyununu oynamak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ancak Türkçe yamasını bulamadım. Türkçe yama var ise linkini atar mısınız?

Eki Görüntüle 2604205

Eki Görüntüle 2604205

İngilizcesi çok fazla ağır değil ama yine bazı kelimeler için sözlük gerekli oluyor. Şahsi tavsiyem İngilizce oynamayı denemen.

Burada bir yama paylaşılmış, denediniz mi?

Yapmayı denedim ama inanın çok karmaşık geldi ve kimse de videolu anlatmamış. Yamayı indirdim ancak uyumlu oyun denen kısımı indirince işler karıştı. Beceremedim.

İngilizcesi çok fazla ağır değil ama yine bazı kelimeler için sözlük gerekli oluyor. Şahsi tavsiyem İngilizce oynamayı denemen.

Hikayenin derin olduğunu duydum ve iyice anlamak içim Türkçe oynamak istedim. Attığınız yamayı kurmak da çok zor ve karmaşık altta uyumlu oyun diyor onu indirince işler karıştı. Eğer yamasını kurduysanız anlatma şansınız var mı?

Yamayı kurmayı deneyince aynen şöyle oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-14 003717.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-14 003717.png
    193 KB · Görüntüleme: 3
Yapmayı denedim ama inanın çok karmaşık geldi ve kimse de videolu anlatmamış. Yamayı indirdim ancak uyumlu oyun denen kısımı indirince işler karıştı. Beceremedim.

Hikayenin derin olduğunu duydum ve iyice anlamak içim Türkçe oynamak istedim. Attığınız yamayı kurmak da çok zor ve karmaşık altta uyumlu oyun diyor onu indirince işler karıştı. Eğer yamasını kurduysanız anlatma şansınız var mı?

Yamayı kurmayı deneyince aynen şöyle oldu.

Yamayı kurmadım İngilizce oynamak için ama klasör açıp ona kurmayı denediniz mi? Bir de yakın zamanda güncelleme aldı oyun. Emülatör versiyonu SCUM olarak geçiyor yama muhtemelen ona uygun. Ona kurmayı deneyin derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı