İ12 TWS ve İ18 TWS alınır mı?

T.A.R.D.I.S

Hectopat
Ben I12 TWS ve I18 TWS AirPods kulaklıklarından birini almak istiyorum ancak hangisini alsam karar veremedim. 50 ile 70 lira arasında başka bir kablosuz kulaklık varsa önerebilirsiniz. Kullanma amacım okuldan eve bisikletle giderken müzik dinlemek. Ses kalitesi vs. çok önemli değil müzikleri kulaklık üzerinden geçme özelliği falan bana yetiyor. O nedenle üstüne biraz daha koy şunu al falan gibi önerilerde bulunmazsanız sevinirim. Hem bütçem de 70 TL. İ18 ile I12 arasındaki 20 TL'lik farka değer mi I18?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede aldığınız kablosuz kulaklıktan (hiç) bir şey beklemeyin. Neden kablolu almıyorsunuz? Emin olun kablolu almanız silin için çok daha itibaren olacaktır.

Bu bütçede aldığınız kablosuz kulaklıktan (hiç) bir şey beklemeyin. Neden kablolu almıyorsunuz? Emin olun kablolu almanız silin için çok daha itibaren olacaktır.
Bisiklette kablo dizime takılıyor o nedenle de kulaklık sürekli çıkıyor. Şuan elimde bir bludio t5 var 95 tl gibi bir fiyata almıştım gayet iyi idi. Ama o kulaküstü olduğu için olabilir.

@T.A.R.D.I.S Bluedio kalitesi ayrı. Şahsen bende 6 yıldır Bluedio Bluetooth hoparlör ve kulaklık var, hala sorunsuz çalışıyor fakat sizin aldığınız kulaklığın markası bile yok. O i12 diye gördüğünüz şeyden Aliexpress'te binlerce var. i12 bir model değil, çakma AirPods üretip i12 diye isimlendirip piyasaya sunuyorlar. Cüzdanınıza yazık hocam yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı