Bilgisayarın başlat tuşuna bastığımda anda yaklaşık 10 saniye sonra kapanıyor sonra yeniden başlıyor ve yeniden kapanıyor sonsuza kadar böyle oluyor. Mönitore ekran gelmiyor ve kırmızı bir ışık yanıp sönüyor. Daha önceden sök tak yapmıştım neden kaynaklandığını bilmiyorum PSU çalışır haldeydi.
Hocam işlemcinin arızalı olma ihtimali çok düşük. RAM'leri tek slot halinde takarak deneyin. Bu anakartta hatırlamıyorum onboard görüntü alınıyorsa öyle deneyin. Hatta olmazsa HDD'yi çıkarıp deneyin tek tek eleye eleye sorunun neden kaynaklanacağını bulacaksınız. Benim fikrime göre ise ya Q6600 105W TDP'e sahip olduğuna göre PSU yetmeyebilir veya BIOS güncellemesi yapılması gerek muhtemelen BIOS'siz deneyip sonuçu yazın en son BIOS'a bakarız
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...