i20 mi Fiesta mı?

Kesinlikle iki arabacıda uzun süre kullanma fırsatım oldu. Açık ara fiesta çok daha önde.
Görünüşü falan şahane ya. Bu fiyat bandında uygun mudur sizce peki? Hangi modelini almalıyım nelere dikkat etmeliyim alırken kullanırken? Benzin mi dizel mi alim? Bu kardeşinizi aydınlatıp yardımcı olursanız sevinirim

Görünüşü falan şahane ya. Bu fiyat bandında uygun mudur sizce peki? Hangi modelini almalıyım nelere dikkat etmeliyim alırken kullanırken? Benzin mi dizel mi alim? Bu kardeşinizi aydınlatıp yardımcı olursanız sevinirim
Aydınlatırım seni sıkıntı yok. Öncellikle fiesta yol tutuş yakıt cimrisi. Şu zamana kadar bana i20 den daha az masraf çıkartı. i20 yakıt pompası kadar nefret ettiğim bir şey olmadı ve motoru 1.2 Ben fiestanın 1.4TDCi Trend 2011 ni kullanmıştım. Çok fazla bakacağın bir şey yok düzgün ekspertize götür sorunlarını o söyler hafif kazalı alınabilir. Genelde piyasada en temiz kullanan araçlardan biridir özellikle i20 göre çok daha temiz bulursun. 200 bin km altına olmasına dikkat et. Motor ve şanjızımanı i20 ye göre daha kaliteli.

Aydınlatırım seni sıkıntı yok. Öncellikle fiesta yol tutuş yakıt cimrisi. Şu zamana kadar bana i20 den daha az masraf çıkartı. i20 yakıt pompası kadar nefret ettiğim bir şey olmadı ve motoru 1.2 Ben fiestanın 1.4TDCi Trend 2011 ni kullanmıştım. Çok fazla bakacağın bir şey yok düzgün ekspertize götür sorunlarını o söyler hafif kazalı alınabilir. Genelde piyasada en temiz kullanan araçlardan biridir özellikle i20 göre çok daha temiz bulursun. 200 bin km altına olmasına dikkat et. Motor ve şanjızımanı i20 ye göre daha kaliteli.

2013 ve sonrası kasalardan düşünüyorum. Benzinli manuel sorun cıkarır mı sizce

2013 ve sonrası kasalardan düşünüyorum. Benzinli manuel sorun cıkarır mı sizce
Ben dizel manuel kullandım. Benzinli tüplü önermem motor küçük performansı düşürürsün. Benzinlide daha fazla yakacağı için bu tür araçlarda satarkende alırkende dizel almak daha mantıklı insanlar genelde az yakmasına bakıyor bu bütçelerde.

Hocalarım 400 lira bütçemiz var i20 ve fiesta arasında kaldım. İlk aracım olacak bu kardeşinize hangisini önerirsiniz? Benzinli ve manuel olacak.

400 bine yeni kasa fiesta zor hocam 2009 altı alınır daha yenileri de bulunur ama yüksek km hasarlı araçlar olur o yüzden i20 alınırsa en azından daha az sorunlu olur ve arıza maliyetide düşük olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı