Tekno Abbas Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mart 2025 #21 denizwt dedi: 11 yıl kullandım 1 kere tık demedi çok sağlam araba parçasıda ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam istiyosa en kondisyonsuz motoru bile sorunsuz 3 milyon kilometre yapsın bu kadar tipsiz olduğu sürece yanına yaklaşmam
denizwt dedi: 11 yıl kullandım 1 kere tık demedi çok sağlam araba parçasıda ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam istiyosa en kondisyonsuz motoru bile sorunsuz 3 milyon kilometre yapsın bu kadar tipsiz olduğu sürece yanına yaklaşmam
denizwt Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #22 Tekno Abbas dedi: Hocam üstüyorsa en kondisyonsuz motoru bile sorunsuz 3 milyon kilometre yapsın bu kadar tipsiz olduğu sürece yanına yaklaşmam. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi ama çamur atılacak araç değil. Türkiye'de gitmediğim yer kalmadı hocam. Bir de o küçücük arabaya 6 kişi sığıyorduk. O Datça'nın rampalarında yüklü olmasına rağmen bana mısın demedi. Bende yeri ayrıdır, çok fena araç. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Tekno Abbas dedi: Hocam üstüyorsa en kondisyonsuz motoru bile sorunsuz 3 milyon kilometre yapsın bu kadar tipsiz olduğu sürece yanına yaklaşmam. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi ama çamur atılacak araç değil. Türkiye'de gitmediğim yer kalmadı hocam. Bir de o küçücük arabaya 6 kişi sığıyorduk. O Datça'nın rampalarında yüklü olmasına rağmen bana mısın demedi. Bende yeri ayrıdır, çok fena araç.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.882 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 27 Mart 2025 #23 Tekno Abbas dedi: Asla getz düşünmem hocam çok çirkin araba allah affetsin Genişletmek için tıkla... Görüntüsü falan güzel bence alabileceğiniz en iyi araba 1.5 turbolu süper yani araba gerçekten süper. Muazzam bir araba.
Tekno Abbas dedi: Asla getz düşünmem hocam çok çirkin araba allah affetsin Genişletmek için tıkla... Görüntüsü falan güzel bence alabileceğiniz en iyi araba 1.5 turbolu süper yani araba gerçekten süper. Muazzam bir araba.