Sanırım desteklemeyen işlemci diye.@262364 Neden beğenmedim attın?
Sanırım desteklemeyen işlemci diye.@262364 Neden beğenmedim attın?
Konuya cevap yazan herkes aynı fikirdeyken arkadaşı yanlış yönlendirdiğiniz için beğenmedim. Evet 4 GB RAM ile kullanırsınız boşta %60-65 RAM kullanımı ile. Ayrıca siz beğenmediğinize göre bende beğenmeyebilirim size ne ki bundan?@262364 Neden beğenmedim attın?
Desteklemediği halde kurmuştum.Sanırım desteklemeyen işlemci diye.
Yanlış yönlendirme yapmadım. Geçilir demedim. Sadece bende 10 ile aynı performansta çalıştığını söyledim.Konuya cevap yazan herkes aynı fikirdeyken arkadaşı yanlış yönlendirdiğiniz için beğenmedim. Ayrıca siz beğenmediğinize göre bende beğenmeyebilirim size ne ki bundan?
Tamam hocam bende fikrinizi beğenmedim. Niye uzattınız bu kadar? Ben size sordum mu niye beğenmedim attınız diye?Yanlış yönlendirme yapmadım. Geçilir demedim. Sadece bende 10 ile aynı performansta çalıştığını söyledim.
Tamam hocam bende fikrinizi beğenmedim. Niye uzattınız bu kadar? Ben size sordum mu niye beğenmedim attınız diye?
Bende 4 aydır Windows 11 kullanıyorum 8 GB RAM bile boştayken 40-55 arası kullanıyor. Kafamdan attığım bir şey yok ortada.Ben fikirmi belirrtim? Deneyimimi anlattım.
Bende 4 aydır Windows 11 kullanıyorum 8 GB RAM bile boştayken 40-55 arası kullanıyor. Kafamdan attığım bir şey yok ortada.
Bende 4 aydır Windows 11 kullanıyorum 8 GB RAM bile boştayken 40-55 arası kullanıyor. Kafamdan attığım bir şey yok ortada.
Uzatan da inatla üsteleyen de sizsiniz...Kafandan attığımı söylemedim. Neden boş yere uzatıyorsun? Ben arkadaşa "ben 4 GB RAM ile sorunsuz kullandım sende kullanabilirsin." mi dedim?
Tamam. Öyle olsun. Arkadaşa yardımcı olmaya çalışanların mesajlarını daha fazla kapatmayalım.Uzatan da inatla üsteleyen de sizsiniz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.