I3 10. nesil sistemde Windows 11 artık kullanılır mı?

Lütfen kavga etmeyi kesin ve konuya dönün @YigiTZ0 ve @262364.

4 GB RAM yetersiz kalabilir. Ben VMware de bile kurarken RAM'in yarısını kullanıyordu. Hem de Bypasslı kullanıyordum ve yarısını kullanıyordu.

İşlemcinin modeli yazılı olmadığından dolayı İşlemci konusuna bir şey değemeyeceğim.

Depolama Alanı yeterli, Minimum 52 ve 64 öneriliyor Microsoft tarafından.

TPM 2.0 da destekliyor, bu da mükemmel fakat Secure Boot destekliyor mu sistem?

Uzun lafın kısası Geçilmez bence.

Ama tam bilgi verilseydi kesin bilgi verirdim.

22H2'yi bekleyin. 1 yılı geçkin kullanıyorum. Sizdirildigindan beri.

Windows 11'i destekliyor.

Destekliyor demeyin. İşlemci ve Secure Bootun açık olup olmadığını söyleyin. Bu sayede Microsoftun sitesinden bakabiliriz.

O hatalar İnsider sürümünden çıkmadan önce vardı. Siz daha sistem çıkmadan kurup bu sistemin kötü olduğuna karar vermişsiniz. Bir daha kurup yeniden düşünün.

Bende 4 aydır Windows 11 kullanıyorum 8 GB RAM bile boştayken 40-55 arası kullanıyor. Kafamdan attığım bir şey yok ortada.
Zaten kullanması lazım. Windows 11 sonradan daha rahat kullanabilsin diye önceden ram depo ediyor. Onun performansa ne gibi etkisi olabilir ki? Ben 4 GB ram ile performans kaybı yaşamadım.

Hayır en son sürüm ISO yu indirdim otomatik olarak 21H2 sürümünü kurdu, en son sürümdekinden bahsediyorum.

Sistem çıktıktan sonra kurdum 5 Ekim'den sonra bilmeden konuşmayın.

Sistem çıktıktan sonra kurdum 5 Ekim'den sonra bilmeden konuşmayın.
Bilmeden konuşmuyorum. Bu hatalar insider sürümlerde vardı. Ve şuan o hatalar yok. Gidin en güncel isoyla temiz kurulum yapıp tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…