i3 10.nesil stok fanı yeterli mi?

OğuzhanŞENER

Hectopat
Daha fazla  
i3 10.nesil işlemci için fan arıyorum eğer içindeki stok fan yeterli olacaksa fan almayı düşünmüyorum. Günlük 10 11 saat arası PC başındayım genel olarak film izlerim oyun oynarım kod yazarım.

Bende i5-10400F var satın aldığım arkadaş Snowman M.200 takmış o bile yetmiyor CPU BIOS menüde boşta 40 derece, ya soğutucuda sıkıntı var ya da ben anlamadım bu işi.

Benim i5 10400F stok fan ile Windows'ta boşta 33 derece. Kasa nedir?

Rush contour RCA121 imiş, daha dün aldım sistemi küçük bir kasa ancak üstten emiş fanı var, işlemci üstünde snowmanvar hemen kuletipinin üflediği yerde egzoz fanı var bir de bu kule tipi soğutucu beni delirtti 2 saatte zor taktım klipsleri işlemci soğutucu temas metali çizilmiş biraz inş. Sorun yaşatmaz.

Kasa pek iç açıcı değil. Ancak nedenini anlamadım. Alacak kişiye şunu söylemek isterim. 10. nesil i3 ile stok fan kullanan birkaç arkadaşım var. Yetiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı