Intel i7 10700 Stok fanı yeterli mi?

• Konuyu başlatan İBK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.755
Bence güzel bir sıvı soğutma alın.
aldım takıyolar fakat kasam corsair 4000x e 280mm yukarıya sığmadı onun için öndeki 3 fanı söküp oraya takacaklar öndeki fanların 2 tanesinide yukarıya takıp 1 tanesini boşa çıkaracaklar bir sorun yaşamam heralde değilmi ?

Daha dün akşam benzer bir konu açmıştım. Bende de i7 10700 işlemci var ve sıcaklık 90-93 e çıkıyor ve oyun sırasında nadiren aşağılara düşüyor. Stock fanın kendine bile hayrı yok desem yeridir. Bende ilk fırsatta kule fan veya sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.

Pardon bende de 10400 var boşta 28-33 derece oyunlarda maks 75'i gördüm ki sonradan 60 65'e indi sizin nasıl o kadar yüksek fanı tam oturtamamış olabilirsiniz.

Pardon bende de 10400 var boşta 28-33 derece oyunlarda maks 75'i gördüm ki sonradan 60 65'e indi sizin nasıl o kadar yüksek fanı tam oturtamamış olabilirsiniz.
Vatan bilgisayarda toplattım bilgisayarı. Daha sonradan da ben içine baktım oturmamış herhangi bir parça yok. Stock fanın iyi olmadığı çalışma sesinden belli hafif makina zorlansın V8 motor sesi çıkartıyor vesselam. Senin sisteme belkide yeterli geliyordur ya da oynadığın oyunlara bilmiyorum. Yakın zamanda sıvı soğutucu alacağım oyun oynamaya korkar oldum oynamıyorum da bunun yüzünden.

Vatan bilgisayarda toplattım bilgisayarı. Daha sonradan da ben içine baktım oturmamış herhangi bir parça yok. Stock fanın iyi olmadığı çalışma sesinden belli hafif makine zorlansın V8 motor sesi çıkartıyor vesselam. Senin sisteme belki de yeterli geliyordur ya da oynadığın oyunlara bilmiyorum. Yakın zamanda sıvı soğutucu alacağım oyun oynamaya korkar oldum oynamıyorum da bunun yüzünden.

85 dereceyi geçmediği sürece sorun yok 80'den sonra tehlike çanları çalmaya başlar.Hayırlı olsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı