i3 10100 GTX 1650 sistem nasıldır?

Wastedkey

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, son bilgisayarım emekliye ayrılmak istediğini belirtince yani darboğaz yapınca yeni sistem arayışlarına başladım. GameGaraj sitesinde Pollux 3T-10 adlı bir sistem buldum. Pollux 3T-10 | Game Garaj sistemin kendisi budur. Bottleneck Calculator sitesine baktığımda 1080p dışında darboğaz yapıyordu. İşlemcide bir downgrade yaparak i3 10100'e düşürdüm işlemciyi. Sizce işlemcim ile ekran kartım uyumlu mu? Beni ne kadar süre idare eder?

Ayrıca şu darboğaza baktığım sitede oyunlara bakma da var ve sürekli oyunlarda Limited By CPU yazıyordu. Buna anlam veremedim ama yardımcı olursanız sevinirim.
Darboğaza baktığım site: Bottleneck Calculator - PC Builds

Son düzenleyen: Moderatör:
10100 değil 10100F yapın. Ekran kartınız olduğu için F alabilirsiniz. Boşuna para dökmeyin. Bu düşen para ile RAM'i 16GB yapabilirsiniz. Darboğaz olmaz.

İyi sistem bende su anda işlemci dışında her şey aynı işlemciyi F al artan parayı baska yerlere kullan meselah RAM bu arda gücünü söyle açıklayım Forza Horizon 4 de gölgeler hariç her şey en üste sabit 75 FPS oluyor.

Son düzenleme:
Selamlar, son bilgisayarım emekliye ayrılmak istediğini belirtince yani darboğaz yapınca yeni sistem arayışlarına başladım. GameGaraj sitesinde Pollux 3T-10 adlı bir sistem buldum. Pollux 3T-10 | Game Garaj sistemin kendisi budur. Bottleneck Calculator sitesine baktığımda 1080p dışında darboğaz yapıyordu. İşlemcide bir downgrade yaparak i3 10100'e düşürdüm işlemciyi. Sizce işlemcim ile ekran kartım uyumlu mu? Beni ne kadar süre idare eder?

Ayrıca şu darboğaza baktığım sitede oyunlara bakma da var ve sürekli oyunlarda Limited By CPU yazıyordu. Buna anlam veremedim ama yardımcı olursanız sevinirim.
Darboğaza baktığım site: Bottleneck Calculator - PC Builds
Bir sıkıntı yok.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim fakat neden alınmaz onu açıklasanız üstüne bir miktar para koyar daha güzelini alırım.
10100 değil 10100F yapın. Ekran kartınız olduğu için F alabilirsiniz. Boşuna para dökmeyin. Bu düşen para ile RAM'i 16GB yapabilirsiniz. Darboğaz olmaz.
Teşekkür ederim geri dönüşleriniz için f olunca dahili bir ekran kartı olmuyordu hatırladığım kadarı ile. RAMi zaten 16gb yapmayı planlıyordum. Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim
Darboğaza sitelerden bakmayın doğru değil, darboğaz yok. Eski sisteminizi belirtirseniz güncelleme önerileri verilebilir.
Eski konularımda sistem gereksinimlerim var bakabilirsiniz fakat bizimkileride ikna ettiğimden dolayı şu anda 20fps oyun oynayasım hiç yok. :)
Bir sıkıntı yok.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
İyi sistem bende su anda işlemci dışında her şey aynı işlemciyi F al artan parayı baska yerlere kullan meselah RAM bu arda gücünü söyle açıklayım Forza Horizon 4 de gölgeler hariç her şey en üste sabit 75 FPS oluyor.
Teşekkür ederim fakat forza horizonu duyamadığım için yüksek sistem gerektiriyor değil mi bu oyun?
İ3 10100 1650 için yeterli. 10100f alabilirsin daha ucuz APU olmasına gerek yok.
Teşekkür ederim yardımınız için. Umarım beni üzen bir işlemci olmaz
Arkadaşlar bir sorum olacak, ben şu anki darboğaz yapan sistemim için bir ssd almıştım. Bu ssdnin masaüstü bilgisayara uyum gösterme şansı var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı