Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 15 Aralık 2020 #11 Zakramoreas dedi: i3 10100F 1660 Super'i besleyebiliyor mu? Eğer besliyorsa güzel sistem. Alınabilir Genişletmek için tıkla... 2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060 da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi?
Zakramoreas dedi: i3 10100F 1660 Super'i besleyebiliyor mu? Eğer besliyorsa güzel sistem. Alınabilir Genişletmek için tıkla... 2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060 da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Aralık 2020 #12 Seradotwav dedi: Bu güzel gibi duruyor, FSP markalı PSU'lar hakkında gram bilgi sahibi olmasam da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hydro K gayet iyi bir modeldir. Bu sistem için ideal.
Seradotwav dedi: Bu güzel gibi duruyor, FSP markalı PSU'lar hakkında gram bilgi sahibi olmasam da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hydro K gayet iyi bir modeldir. Bu sistem için ideal.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 15 Aralık 2020 #13 WaIter White dedi: FSP gayet iyi bir markadır. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, iyi markadır fakat bazı modellerinde sıkıntılar olduğunu gördüm, okudum. Hangi modelleri bilmiyorum, ondan demiştim.
WaIter White dedi: FSP gayet iyi bir markadır. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, iyi markadır fakat bazı modellerinde sıkıntılar olduğunu gördüm, okudum. Hangi modelleri bilmiyorum, ondan demiştim.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Aralık 2020 #14 Seradotwav dedi: Biliyorum, iyi markadır fakat bazı modellerinde sıkıntılar olduğunu gördüm, okudum. Hangi modelleri bilmiyorum, ondan demiştim. Genişletmek için tıkla... Bazı eski modelleri pek önerilmiyor. Fakat attığım model sorunsuz.
Seradotwav dedi: Biliyorum, iyi markadır fakat bazı modellerinde sıkıntılar olduğunu gördüm, okudum. Hangi modelleri bilmiyorum, ondan demiştim. Genişletmek için tıkla... Bazı eski modelleri pek önerilmiyor. Fakat attığım model sorunsuz.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 15 Aralık 2020 #15 Seradotwav dedi: 2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060'da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, zorladığı falan yok. Ayrıca en ufak darboğaz bile yok. Direkt %100 şekilde besleyebiliyor.
Seradotwav dedi: 2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060'da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, zorladığı falan yok. Ayrıca en ufak darboğaz bile yok. Direkt %100 şekilde besleyebiliyor.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 16 Aralık 2020 #16 Adem Yıldız_ dedi: Hayır, zorladığı falan yok. Ayrıca en ufak darboğaz bile yok, direkt %100 şekilde besleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar emin olmayınız efenim, ne bu şiddet bu celal?
Adem Yıldız_ dedi: Hayır, zorladığı falan yok. Ayrıca en ufak darboğaz bile yok, direkt %100 şekilde besleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu kadar emin olmayınız efenim, ne bu şiddet bu celal?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 16 Aralık 2020 #17 Seradotwav dedi: Bu kadar emin olmayınız efenim, ne bu şiddet bu celal? Genişletmek için tıkla... Gayet düzgün bir şekilde cevap verdim. Bence siz ezbere bir şekilde yorum yapmazsanız daha iyi olur.
Seradotwav dedi: Bu kadar emin olmayınız efenim, ne bu şiddet bu celal? Genişletmek için tıkla... Gayet düzgün bir şekilde cevap verdim. Bence siz ezbere bir şekilde yorum yapmazsanız daha iyi olur.