2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060 da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi?i3 10100F 1660 Super'i besleyebiliyor mu? Eğer besliyorsa güzel sistem. Alınabilir![]()
2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060 da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi?i3 10100F 1660 Super'i besleyebiliyor mu? Eğer besliyorsa güzel sistem. Alınabilir![]()
Hydro K gayet iyi bir modeldir. Bu sistem için ideal.Bu güzel gibi duruyor, FSP markalı PSU'lar hakkında gram bilgi sahibi olmasam da gayet iyi.
Biliyorum, iyi markadır fakat bazı modellerinde sıkıntılar olduğunu gördüm, okudum. Hangi modelleri bilmiyorum, ondan demiştim.FSP gayet iyi bir markadır.
Bazı eski modelleri pek önerilmiyor. Fakat attığım model sorunsuz.Biliyorum, iyi markadır fakat bazı modellerinde sıkıntılar olduğunu gördüm, okudum. Hangi modelleri bilmiyorum, ondan demiştim.![]()
2060'ı bile zorluyor açıkçası. 1660S maksimum alınması gereken kart fakat 2060'da konulabiliyor sistemlere. Biraz darboğaz kimseyi öldürmez değil mi?![]()
Bu kadar emin olmayınız efenim, ne bu şiddet bu celal?Hayır, zorladığı falan yok. Ayrıca en ufak darboğaz bile yok, direkt %100 şekilde besleyebiliyor.
Bu kadar emin olmayınız efenim, ne bu şiddet bu celal?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.