i3 10100-GTX 1650S vs i5 9400F-GTX 1660S

Kardeşim zaten Intel'de yıllık soket diye bir kavram yok sen merak etme her işlemcinin ayrı bir anakartı oluyor kafan rahat olsun yani.

Soket olarak bir takıntım yok. Bu iki sistemi bütünüyle karşılaştıracak olursak hangisi daha iyidir ve aradaki fiyat farkına değer mi? 11. nesilde yükseltme yapmak istediğimde anakartda değişecek.

Soket olarak bir takıntım yok. Bu iki sistemi bütünüyle karşılaştıracak olursak hangisi daha iyidir ve aradaki fiyat farkına değer mi? 11. nesilde yükseltme yapmak istediğimde anakartda değişecek.

i5 9400F GTX 1660 bende kullaniyorum surekli oyun oynarim yuksek performans diger i3 alirsan onun kadar performans alamazsin.

Sen saka misin i3 10100 4C 8t i5 9400F 6C 6t omu daha performansli hadi ayrica i5 9400F olaninda GTX 1660 Super var nasil bir kafa yasiyorsun inanki anlamis degilim 10 Yasin'da falansin sanirim.
Thread daha fazla olursa daha iyi olur. Çekirdeğe takma. 6Ç/6T devri bitti artık.

Öyle bir şey olmaz. i3 10100, i5 7400'den daha performanslıdır.
Bak bakalım kim daha performanslı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Thread daha fazla olursa daha iyi olur. Çekirdeğe takma. 6Ç/6T devri bitti artık.

6C 6t bitti diyen adamla daha fazla bir şey konusulmaz konu kilit.

Ee izledim oyunlarda ve teklo cekirdekte i5 9400F bayağı fark atiyor.

bu videoya bakarak işlemcide i5 9400F yeniyor ekstra olarak 1660S, ssd, kasa, anakart, psu yu da dahil edersek 1000 TL fark verip 2. sistemi almak daha mantıklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…