Ben olsam 1660 Super alırdım. RTX teknolojisinden faydalanmak istiyorsanız 1080P için maksimum RTX 2060 almanız gerekir. Daha yüksek kartlar darboğaz yapar.
Bekle RTX3060 çıksın onu alırsın. "Darboğaz yapar o ekran kartını alma." nasıl bir kafa yapısı ben anlamış değilim. Adam ileride gider i7 10700k takar. O zaman ne olacak.Bu işlemci ile AMD ne NVIDIA tarafında en fazla hangi karlar kullanılır? Ben RX 5600 XT ve RTX 2060 Super diye düşünüyorum.
Hocam bence iyi değerler, ayrıca bahsettiğiniz kartta yazılımsal başka bir sıkıntı olabilir. İnanın 1660 Ti ile Super arasında 400-500 TL'yi gerektirecek kadar FPS farkı yok. O yüzden 1660 Super veya RTX 2060 öneriyorum. Son olarak yüksek bütçede AMD'yi şahsen önermiyorum.Hocam 1660 Super iyi dediniz. Ama ne yazık ki Forza Horizon 4'de 1080P maxed Out'ta sabit 75 FPS veremiyor. Yer yer 72'ye falan düşüyor. 1660 Ti olabilir ama.
İşte o noktada anakart devreye giriyor. VRM'ler besleyemezse i7'yi kullanmanın anlamı olmaz.Bekle RTX3060 çıksın onu alırsın. "Darboğaz yapar o ekran kartını alma." nasıl bir kafa yapısı ben anlamış değilim. Adam ileride gider i7 10700k takar. O zaman ne olacak.
Alıyorken alabileceğin en iyi ekran kartını al.
Hocam bence iyi değerler, ayrıca bahsettiğiniz kartta yazılımsal başka bir sıkıntı olabilir. İnanın 1660 Ti ile super arasında 400-500 TL'yi gerektirecek kadar FPS farkı yok. O yüzden 1660 Super veya RTX 2060 öneriyorum. Son olarak yüksek bütçede AMD'yi şahsen önermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.