I3 10100 ile RX 7600 darboğaz yapar mı?

CihanNuri

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmek istiyorum maksimum 8000TL bütçe var RX 7600 güzel bir karta benziyor fakat bazı problemler var öncelikle bilgisayarın diğer bileşenlerini değiştirme olasılığım yok.
Bilgisayarı Ark Survival Evolved, Rust, League of Legends, Green hell gibi oyunlarda kullanacağım yani ekran kartından tam performans almam gerekli.

-Sistem özelliklerim-
Intel Core i3 10100.
Gigabyte H410M anakart.
16 GB 2666MHz 19CL RAM.
500watt güç kaynağı(güç kaynağımda 6+2pin var bu yüzden buna uygun ekran kartı almalıyım)
Sistemim Casper'in hazır sistemlerinden olduğu için güç kaynağımda Casper marka(ne sertifikalı olduğunu bilmiyorum)

Oyun oynarken çok yüksek grafiklere ihtiyaç duymuyorum bu yüzden oyunlarda orta-yüksek grafiklerde beni 5-6 sene üzmeyecek bir kart istiyorum.

-Ekran kartı olarak kendim düşündüğüm ekran kartları-
RX6500(4 GB VRAM düşük fakat oyun testlerine baktığımda orta ayarlarda iyi performans veriyor ve fiyatı çok uygun)
RX6600.
RX6650.
RTX3060.
Arc a750.

Ekran kartına ne kadar az para verirsem o kadar iyi benim için sadece söylediğim oyunlarda orta yüksek ayarlarda 1080P'de kasmasın yeter.

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim iyi günler iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmek istiyorum maksimum 8000TL bütçe var RX 7600 güzel bir karta benziyor fakat bazı problemler var öncelikle bilgisayarın diğer bileşenlerini değiştirme olasılığım yok.
Bilgisayarı Ark Survival Evolved, Rust, League of Legends, Green hell gibi oyunlarda kullanacağım yani ekran kartından tam performans almam gerekli.

-Sistem özelliklerim-
Intel Core i3 10100.
Gigabyte H410M anakart.
16 GB 2666MHz 19CL RAM.
500watt güç kaynağı(güç kaynağımda 6+2pin var bu yüzden buna uygun ekran kartı almalıyım)
Sistemim Casper'in hazır sistemlerinden olduğu için güç kaynağımda Casper marka(ne sertifikalı olduğunu bilmiyorum)

Oyun oynarken çok yüksek grafiklere ihtiyaç duymuyorum bu yüzden oyunlarda orta-yüksek grafiklerde beni 5-6 sene üzmeyecek bir kart istiyorum.

RX6500(4 GB VRAM düşük fakat oyun testlerine baktığımda orta ayarlarda iyi performans veriyor ve fiyatı çok uygun)
RX6600.
RX6650.
RTX3060.
Arc a750.

Kral RX 6500 XT sistemine tam uyum gösterir bence, NVIDIA kanadı dersen GTX1660s olabilir. Hem bütçen zorlanmaz hem eşit veya eşite yakın bileşenler olduğunu düşünüyorum.

-Sistem özelliklerim-
Intel Core i3 10100.
Gigabyte H410M anakart.
16 GB 2666MHz 19CL RAM.

RX6600.
RX6650.
RTX3060.
Arc a750.

Ekran kartına ne kadar az para verirsem o kadar iyi benim için sadece söylediğim oyunlarda orta yüksek ayarlarda 1080P'de kasmasın yeter.

5-6 sene üzmeyecek demişsin sonradan farkettim ayrıca yüksekte üzmeyecek kart arıyorsan sistemini baştan aşağı gözden geçirmen gerekir kart iyi olsun ama sistemin kalanı ne olacak psu düşük işlemci düşük.

5-6 sene üzmeyecek demişsin sonradan fark ettim ayrıca yüksekte üzmeyecek kart arıyorsan sistemini baştan aşağı gözden geçirmen gerekir kart iyi olsun ama sistemin kalanı ne olacak PSU düşük işlemci düşük.

Hocam illaki yüksek ayarlarda olmasına gerek yok gözümü rahatsız etmesin yeter söyledim zaten LoL'de yüksek oynarım Ark oynarken orta ayarlara geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı