Merhaba, AC Origins'te Ultra ayarlarda 70-80 FPS almam gerekirken 45-55 FPS zorla görüyorum. Zaten son zamanlar düşük FPS'ler almaya başladım sebebi ne olabilir?
i3-10100F ile darboğaz oluyor. Bende de RX6600 var. Oradan biliyorum. Grafik ayarlarını kökleyin, CPU ile alakalı olan ayarları (mesh, fov (biraz), ragdoll vs. yani eşyaların çokluk azlık veya mesafe kalitesini etkileyen ayarlar) düşürün. Az da olsa FPS arttırdı ve oyunlarda daha stabil çalışıyor.
Kingston. Darboğaz olduğunu biliyorum fakat bu kadarmı fps kaybına neden olur? Diğer oyunlarda 7-8, maksimum 15 fps kayb ediyorum, burada neredeyse yarı yarıya fps kaybı oluşuyor.
i3-10100F ile darboğaz oluyor. Bende de RX6600 var. Oradan biliyorum. Grafik ayarlarını kökleyin, CPU ile alakalı olan ayarları (mesh, fov (biraz), ragdoll vs. yani eşyaların çokluk azlık veya mesafe kalitesini etkileyen ayarlar) düşürün. Az da olsa FPS arttırdı ve oyunlarda daha stabil çalışıyor.
Denedim 5-6 fps arttı ama fazla değişen bişey olmadı. Darboğazdan dolayı bu kadarı fazla ama. Diğer oyunlarda 7-8 fps, maksimum 15 fps kayb ediyorum, burada neredeyse yarı yarıya fps kayb ediyorum.
Normal ama bu işlemcinin soketi ölü. RAM'lerde pek iyi değil. RAM + Anakart+ CPU üçlüsünü satıp R5 5500 tarzı bir şey toplanabilir. Bütçe verirseniz yardımcı olabiliriz.
Normal ama bu işlemcinin soketi ölü. RAM'lerde pek iyi değil. RAM + Anakart+ CPU üçlüsünü satıp R5 5500 tarzı bir şey toplanabilir. Bütçe verirseniz yardımcı olabiliriz.