- Makaleler
- 42
vram derken,? anlamıyorum pek açıklarmısın lütfenVRAM olabilir mi acaba?
onu nasıl anlayabiliriz?@Vader23 frekansın normal. Bu düşüşlere sorunlu SSD, yüksek sıcaklık veya yazılımsal bir sorun neden olabilir. En azından RAM kısmını elemiş olduk.
FPS 20-30 deyince hep öyle sandım, ani düşüşler oluyorsa oyunun bulunduğu diske test yapabilirsiniz. Battlefield'da bende çok drop yiyordum ancak 8 GB ram yetmediği için oluyordu sizin RAM 16 GB disk ile alakalı olabilir.Isılar normal, sorun oyun içinde FPS düşüşleri bir çok ayar yaptım ama bulamıyorum. Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı onu bilmiyorum bilgisayarımı yeni topladım.
kardeş bundan pnce ssd e yazmışdım aynı sorun oldu valorant meseal ssd e yazılı ama aynı sorun ordada var ordakı fps yüksek olduğundan pek aldırmıyorum ama yinede olmamalıFPS 20-30 deyince hep öyle sandım, ani düşüşler oluyorsa oyunun bulunduğu diske test yapabilirsiniz. Battlefield'da bende çok drop yiyordum ancak 8 GB ram yetmediği için oluyordu sizin RAM 16 GB disk ile alakalı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.