i3-10100 Sistemde voltaj değeri gözükmüyor

Baro41

Kilopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i3-10100F
ZOTAC GeForce RTX 3050 GAMING TWIN EDGE 8GB
MSI PRO H410M-B Intel H410
GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram
Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD
RAMPAGE VICTORY 1x12mm FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX KASA
Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue
Meslek
Tekstil Mühendisi
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Ekran Alıntısı3.PNG

İyi geceler 😌 büyük bir aradan sonra bilgisayar topladım. Voltaj değerlerini kontrol etmek istiyorum ama AIDA64 vs HWMonitor gibi programlar olsun voltaj değerlerini vermiyor. BIOS'tan baktığım zamanda aynı değerleri veriyor ama ben +3.3Vdc 5+Vdc +5Vsb -5Vdc -12 DC gibi değerleri arıyorum. Sadece +12 görebiliyorum diğerleri yok. Acaba ben mi fazlasıyla eski sistemimde kaldım teknoloji gelişti, ben mi geride kaldım diye düşünüyorum. Delirmek üzereyim o değerleri bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler🌹 SpeedFan de aynı +12 BIOS'ta gördüm normal değerde ama diğerlerine bakmak istiyorum. Çünkü açık açık konuşalım bu kadar çok araştırma sebebim Rampage +80W Plus PSU takıldı geçici olarak. Ortalama 2 sene kadar kullanacağım takip ettiğim kadarıyla CPU GPU verebileceği tüm performansı sağlıyor ama voltajları bulamıyorum. Az kaldı Müge Anlı'ya çıkacağım 🤣 RAMAPGE olduğu için biraz korkuyorum ama yapacak bir şeyim yok.

Intel® Core™ i3-10100F
Zotac GeForce RTX 3050 Gaming Twin Edge 8 GB.
MSI Pro H410M-B Intel H410.
G.Skill 8 GB (2x8GB) Ripjaws V kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35v Single RAM.
Crucial 500GB P3 serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD.
Rampage vıctory 1x12mm fanlı 600W 80 Plus Bronze MidT ATX kasa.
Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue
Sistem bu uygun geldiği için aldım ama bana göre güzel bir sistem oldu.

Beni aydınlatacak bir kişi yok mu acaba :?

Son düzenleme:
Merhaba, bahsettiğiniz işlemci çarpan kilidi kapalı Intel bir işlemcidir. TDP değeri maksimum 65W'dir. Farklı uygulamalarda işlemciye binen yüke göre değişiklik gösterebilecek olup en fazla 65W değere çıkar. Bu duruma ek AMD işlemcilerde ve Intel'in "K, KF, KS" işlemcilerinde belirtilen maksimum TDP değerlerinin çok daha fazlasını görmesiyle değişiklik gösterebilir.

MSI Center yükleyerek voltaj değerini görebilirsiniz ama arkadaşın dedi gibi çarpan kilidi kapalı bir işlemcinin voltajını neden merak ediyorsunuz anlamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı