i3 10100 sisteme anakart tavsiyesi

• Konuyu başlatan Viqqa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.585
Attığın anakart uyumsuz. Gaming gecesi indirimlerinden B460M-A PRO veya B460M PRO öneririm. B460M PRO 590₺'ye kadar düşüyor.

Gaming gecesi konusuna kesinlikle katılıyorum. Ben 5600 X işlemci aldım. 2800 fanlı. Gaming gecesinde 2500'e fanlı vardı. Bence Gaming gecesini aklından çıkarma.

Sağ ol kimse demeseydi alacaktım :)

Görmüştüm Araştırırım şimdi Teşekkürler Yani herkese :)
10100 yerine 30 TL daha verip 10400f al.

10100 yerine 30 TL daha verip 10400F al.

Bence yastık altındaki Zula'ları da çıkar. 10700F al :D

1000 TL var arada :D.

Aramızda toplayıp arkadaşa verelim. Pamuk eller cebe. Herkes öneri yapıyor. Para yardımı yok. Biz Technopat'ta hem öneri hem de maddi destek için varız. Hatta öneri isteyenlere bedava kasa vereceğiz.:D

Aramızda toplayıp arkadaşa verelim. Pamuk eller cebe. Herkes öneri yapıyor. Para yardımı yok. Biz Technopat'ta hem öneri hem de maddi destek için varız. Hatta öneri isteyenlere bedava kasa vereceğiz.:D
30 TL ile 1000 TL aynı mı? 1137 TL 10100, 1168 TL de 10400f.

10100 yerine 30 TL daha verip 10400f al.

Tavsiyeniz için hem teşekkür ederim hemde gerçekten gerek yok 4000tl sınırım var hesapladım bazıları da elimde olduğu için ala biliyorum iki işlemcide aynı para farklarına bakıp ala bilirim ♥️

Tavsiyeniz için hem teşekkür ederim hemde gerçekten gerek yok 4000tl sınırım var hesapladım bazıları da elimde olduğu için ala biliyorum iki işlemcide aynı para farklarına bakıp ala bilirim ♥️
Arada dağlar kadar fark var. 30 TL farka o kadar performans çok çok iyi.
Arada dağlar kadar fark var. 30 TL farka o kadar performans çok çok iyi.
@Viqqa 10400f de dahili GPU yok. Eğer ekran kartsız sistem yapacaksan görüntü alamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı