H Hasanbaba1234 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #21 Hielaph dedi: Hocam denedim şimdi. VRAM veremiyorum çünkü maksimum 64 MB verilebiliyormuş. Zaten 64 MB verilmiş. Dahili grafik kartı ayarlarından ayarladım tekrar BIOS üzerinden. FPS değerleri 60-65 aralığına yükseldi. Ancak hala düşük. Çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü hocam gerçekten de o işlemciyle daha fazla fps olması lazım.
Hielaph dedi: Hocam denedim şimdi. VRAM veremiyorum çünkü maksimum 64 MB verilebiliyormuş. Zaten 64 MB verilmiş. Dahili grafik kartı ayarlarından ayarladım tekrar BIOS üzerinden. FPS değerleri 60-65 aralığına yükseldi. Ancak hala düşük. Çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü hocam gerçekten de o işlemciyle daha fazla fps olması lazım.
F Flight Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #22 Merhaba sorun ne durumda? Hala devam ediyor mu? Ben de bu hafta 10100 ve 16GB RAM bir sistem almayı planlıyorum sadece LoL ve gündelik işler için.
Merhaba sorun ne durumda? Hala devam ediyor mu? Ben de bu hafta 10100 ve 16GB RAM bir sistem almayı planlıyorum sadece LoL ve gündelik işler için.