i3 10100F 1660 Super FiveM'de anlık FPS düşmesi

sial

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar, 1660 Super ve i3 10100F işlemcide FiveM oynarken aşırı FPS düşmesi yaşıyorum, ekran kartı düşük olanlar bana nazaran çok daha fazla FPS alıyor. Neden olabilir bu ne yapabilirim?

PSU da iyiymiş, ilginç aklıma gelen tek şey yazılımsal bir sorun olduğu.
Hocam genel olarak FPS düşüklüğü sorunu mevcut, klasik işlemlerde bile drop yiyorum. Valorant 200 250 Fps alıyorum. Bir problem var mı nasıl öğreneceğim

Hocam genel olarak FPS düşüklüğü sorunu mevcut, klasik işlemlerde bile drop yiyorum. Valorant 200 250 FPS alıyorum. Bir problem var mı nasıl öğreneceğim?

Hocam aklıma gelen tek şey temiz bir format atmak ve sürücüleri kendi sitelerinden indirip yüklemek. Kesinlikle Driver Booster tarzı bir program kullanmayın. Bu benim fikrim başka arkadaşlar da yardımcı olabilir.

Hocam aklıma gelen tek şey temiz bir format atmak ve sürücüleri kendi sitelerinden indirip yüklemek. Kesinlikle Driver Booster tarzı bir program kullanmayın. Bu benim fikrim başka arkadaşlar da yardımcı olabilir.

Hocam yeni formatladım. Hiçbir güncelleme programı mevcut değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…