i3 10100F 2.el bilgisayar alınır mı?

1627557972489.png

Ark'ın resmii 10k boyle bir şey olur mu koltuk 500TL mis sadece onu dedi sistemi söylemedii
Monitör ekipmanlar dahil mi 10k bütçe?
evet

Attıgım fotograftaki gibi dizebilir miyim 10k para olacak MacBook satılırsa.

Dizebilirsiniz hocam. Hatta parçaları araştırıp ucuz olan yerden alıp daha iyisini bile dizersiniz.

O sıkıntı hocam işte monitör koltuk falan. Fiyatlar pahalı malum.
Ama kasa olarak o kasanın daha iyisini çok rahat dizersiniz.(fotoğraftakinin)

Dizebilirsiniz hocam. Hatta parçaları araştırıp ucuz olan yerden alıp daha iyisini bile dizersiniz.

Düşüncem şöyle
Masa: 750
Oyuncu koltugu: 600
Sistem GTX 1660'lı bir sistem
Monitör: 1500 en en fazla biraz aşıyor bütceyi ama siz bana yardım ederseniz daha iyisini buluruz 2.el olacak diye de bir şey yok

i5 10400F ile bir sistemi rahatça dizebilirsiniz diyeceğim ama o paraya AMD dizersin diye linç yemekten korkuyorum.

O sıkıntı hocam işte monitör koltuk falan. Fiyatlar pahalı malum.
Ama kasa olarak o kasanın daha iyisini çok rahat dizersiniz.(fotoğraftakinin)

Koltuk ayarladım 600TL masa sıkıntı değil amcam var mobilyacı o yapar bana
i5 10400F ile bir sistemi rahatça dizebilirsiniz diyeceğim ama o paraya AMD dizersin diye linç yemekten korkuyorum.

Yok hocam linç yemesiniz
i7 ile i5 arasında fark var mı hocam
Battle Silver [webtekno] | R5 1600 RTX 2060 6GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com şöyle bir şey

İ7 10700F
MSI Z490-A Pro
Corsair Vengeance RGB PRO 3200MHZ (bundan 2 adet)
Kusura bakmayın hocam şu anda evde değilim tam olarak bir şeylere bakamadım ancak ortalama bu civarda bir PC toplayabilirsiniz.
Gönül isterdiki F yerine k işlemci alın ancak bütçeyi çok aşmak istemedim.

Hocam güç kaynağının değişmesi gerek bence. Ayrıca işlemciyi de en azından R5 3600 yaparsanız daha iyi olur. Ve RAM'i 3600 MHz ile değiştirmenizi tavsiye ederim. AMD sistem topluyorsunuz. Fazladan 120 TL vereceksiniz ama aradaki fark hissedilebilir olacaktır.

Son düzenleme:
İ7 10700F
MSI Z490-A Pro
Corsair Vengeance RGB PRO 3200MHZ (bundan 2 adet)
Kusura bakmayın hocam şu anda evde değilim tam olarak bir şeylere bakamadım ancak ortalama bu civarda bir PC toplayabilirsiniz.
Gönül isterdiki F yerine k işlemci alın ancak bütçeyi çok aşmak istemedim.

Hocam güç kaynağının değişmesi gerek bence. Ayrıca işlemciyi de en azından R5 3600 yaparsanız daha iyi olur. Ve RAM'i 3600 MHz ile değiştirmenizi tavsiye ederim. AMD sistem topluyorsunuz. Fazladan 120 TL vereceksiniz ama aradaki fark hissedilebilir olacaktır.

Hocam elimde 2bin +8bin para var ben 8.500 sistem 2.500 monitör ve koltuk

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı