i3-10100F 700 TL'ye değer mi?

Çok teşekkür ederim. İptal etmeyeceğim. Şu an elimde 2133 MHz DDR4 8 GB bellek var. Bununla devam edeyim mi yoksa illa MHz'si daha yüksek bir belleğe mi geçmeliyim?

2666 MHz OC belki yapabilirsin. RAM olarak Crucial Ballistix öneririm Micron E die çip kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 2666 MHz CL 11 civarı bir değer olabilir. Patriot Viper Steel bile 2666 MHz CL 12 olabiliyor. i3 ve i5'i Z serisi anakartta kullanmadığım sürece RAM OC önemli.
Var ya şu AMD fanboylarının soket konuşmalarından bir tek ben mi tiksiniyorum? Ya arkadaşım neyse, anlamaz bunlar.

Garip olan şey ise AMD'nin AM4 soket ömrü dolmasına rağmen LGA 1200'ün 11. nesilde de olacağı gerçeği. :D

AMD'nin daha ileri dönük olduğunu düşünen bir ben miyim? Hem O.C konusunda hem soket konusunda.

AM4 bir iki sene daha idare eder fakat fiyatlar ve ekonomi söz konusu olunca daha uyguna iyi performans veren varken niye pahalısını alayım ki fakat 2.el R5 2600 bulursam 750 860E onu alır yoluma bakardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı