i3 10100F 90 derece normal mi?

Teşekkür ederim macun da değiştireceğim zaten

Ama 2.el aldım

Tamam teşekkür ederim
Elinden geliyorsa, ki çok kolay, işlemci fanını söküp bir güzel temizle. Macunu güzel bir macunla yenile, iyi bir montaj, gözle görülür fark olacaktır

Bilgisayar a hiç crack vb. bişey yüklemedim ve 2 hafta önce komple sıfırladım zaten

Elinden geliyorsa, ki çok kolay, işlemci fanını söküp bir güzel temizle. Macunu güzel bir macunla yenile, iyi bir montaj, gözle görülür fark olacaktır
Reis sökerim macun sürerim de temizleme işini yapamıyorum yani bilmiyorum

NOT:2. El aldım alan adam 2-3 yıl önce almış

Bilgisayar a hiç crack vb. bişey yüklemedim ve 2 hafta önce komple sıfırladım zaten

Reis sökerim macun sürerim de temizleme işini yapamıyorum yani bilmiyorum
Fırça gibi, makyaj fırçası veya küçük boya fırçası gibi bir şeyle blok peteklerini fırçalara güzelce, üzerindeki pisliği temizle veya imkan varsa hava tut-tuttur, hepsi bu

Not:2. el aldım alan adam 2-3 yıl önce almış.

Bilgisayar 2-3 yıllık ise ve eski sahibi de hiç temizlememiş ise, toz toplamaması için hiçbir neden yok. Sen bir fanları temizle dereceler yine aynı mı bak. Termal macun falan değiştirme şimdilik, tozları almak yeterli oluyor genelde. Ben tozları temizlediğimde 30-35 derece düşmüştü.

Teşekkür ederim adam 2020 nin aralık ayında almış

Eski macunu nasıl temizlerim? elimde 0 hiç açılmamış macun var.

Elinde saf alkol olması zor olacağından ıslak bir mendilin suyunu sık, ıslak mendille güzelce işlemciyi ve blok altını temizle, bir süre kurusun ve kalıntı kalmadığından emin ol, ardından nohut büyüklüğünde CPU ortasına macun bırak, gerisi vida döndürmece vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…