i3 10100F Anakart Tavsiyesi

Genel olarak B460M-A ve H410M-A ve F serisi önerilmiş. Bu anakartların + ve - noktaları neler oluyor bana kısa bir dipnot geçebilir misiniz? Anladığım kadarıyla H410 chipset ve B460 chipset arasında 100(+-) bir fiyat farkı bulunmakta. Bu fiyat farkını verdiğimize değer mi? Belki küçük bir ihtimal ileride i5 10400F işlemciye de geçebilirim. Yazın yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum muhtemelen 3060-3060 Ti düzeyi bir şey olacak diye tahmin ediyorum.

B460M-A Pro soğutmalı M.2 yuvasına ve ARGB desteğine sahip, H410M’i düşük bütçeli sistemlerde daha çok öneririm. Sizin bütçeniz B460’a yettiği için onu önerdim.

B460M-A Pro soğutmalı M.2 yuvasına ve ARGB desteğine sahip, H410M’i düşük bütçeli sistemlerde daha çok öneririm. Sizin bütçeniz B460’a yettiği için onu önerdim.
Sanırım tercihimi çok bir fark olmasa da B460'tan yana kullanacağım. Almışken 100 TL artık günümüzde çok bir para olmadığı için 100 TL fazla verip bir tık iyisini almak daha mantıklı geldi. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. (Nasıl en iyi cevap olarak işaretleyeceğimi bulamadım.)

Sanırım tercihimi çok bir fark olmasa da B460'tan yana kullanacağım. Almışken 100 TL artık günümüzde çok bir para olmadığı için 100 TL fazla verip bir tık iyisini almak daha mantıklı geldi. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. (Nasıl en iyi cevap olarak işaretleyeceğimi bulamadım.)
Konuyu raporlamanız gerek, “Soru” türünde açmış olsaydınız sağ tarafta tik var ona basacaksınız. Çözüm olarak gördüğünüz mesajı raporlamanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı