i3-10100F FPS düşmesi

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni hazır sistem aldım. Sürücüleri kurdum. Valorant yükledim, oynuyorum arkada da Windows güncelleme yüklüyor. Oyunda arada 1 saniye ve 5 saniye drop yiyorum. Sizce bu normal mi?
Sistem:
Intel 10100F.
Zotac GTX 1650
8 GB RAM 600W PSU
1 TB harddisk.

Hocam sistemde SSD yok bu bir. İkincisi ise arkada güncelleme yaptığı için Update CPU yiyor, sorun ondan da olabilir. Ama genel olarak tek 8 GB RAM yetmez.

Windows Update bittikten sonra tekrar deneyin sorun devam ederse HDD'yi test edelim.
Ayrıca Valorant'ın Ölüm Kalım Savaşı modunda test ettiysen dropların girmesi gayet normal.

HDD kaç yıllık? RAM çift kanal mı?
Hocam her şey yeni ramler tek kanal
Windows Update bittikten sonra tekrar deneyin sorun devam ederse HDD'yi test edelim.
Ayrıca Valorant'ın Ölüm Kalım Savaşı modunda test ettiysen dropların girmesi gayet normal.
Update bittikten sonra olmadı daha
Güç planından güç tasarrufu açık olabilir mi?
Kapattım hocam

Update sonrası sorun yaşamadıysanız endişelenecek bir durum yok demektir. Windows Update yaparken sisteme bir miktar yük bindiriyor. Özellikle işlemci ve diskleri yoğun bir şekilde kullanabiliyor. Updateleri bilgisayarı kullanmadığınız zamanlarda yapmanızı tavsiye ederim.

Update sonrası sorun yaşamadıysanız endişelenecek bir durum yok demektir. Windows Update yaparken sisteme bir miktar yük bindiriyor. Özellikle işlemci ve diskleri yoğun bir şekilde kullanabiliyor. Updateleri bilgisayarı kullanmadığınız zamanlarda yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam MSI afterburnerda gpu bellek hızı 6000 MHz gösteriyor ve bu hep oyunda sabit sizce normal mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı