Merhaba arkadaşlar İtopya'dan i3-10100F işlemci ve Gigabyte H410M-H v1.0 anakart aldım. Fakat aldığımdan beridir görüntü alamıyorum. Servise yolladım herhangi bir sorunu yok görüntü veriyor dediler her ihtimale karşı BIOS'unu da güncellediklerini söyleyip geri yolladılar. Fakat geri geldiğinden beri hala hiçbir şekilde görüntü alamıyorum çıldırmak üzereyim. Denemem gereken her şeyi yaptım. Buzzerla hangi hatayı verdiğini anlamaya çalıştım 5 kısa bip = işlemci hatası alıyorum. Ama serviste bana görüntü verdiğini söylediler. İtopya servislerine bir türlü ulaşamıyorum 1 saat telefon açık kalıyor bir saatin sonunda otomatik telefonu kapatıyorlar.
(Not: İşlemcinin ekran kartsız görüntü vermeyeceğinin farkındayım. Sorun bunla alakalı değil )
Bende ilk montajda görüntü alamayıp BIOS'a girememiştim. Anakart bozuk zannedip neredeyse kıracaktım bütün bağlantıların sağlamlığını kontrol edip BIOS pilini çıkardım. 20 dakika öyle bırakıp tekrar taktım ve hop BIOS'a hoşgeldim.
Bende ilk montajda görüntü alamayıp BIOS'a girememiştim. Anakart bozuk zannedip neredeyse kıracaktım bütün bağlantıların sağlamlığını kontrol edip BIOS pilini çıkardım. 20 dakika öyle bırakıp tekrar taktım ve hop BIOS'a hoşgeldim.
Bu rehberde çalışmayan toplama bilgisayara yapılması gerekenleri sırasıyla anlatacağım. Bu yöntemleri sırasıyla yapın. 3 bölüme ayırdım yapılması gerekenleri. 1. bölümde ufak hatalar var 2. bölümde basit parçalardaki arıza tespiti var 3. bölümde parçalarda arıza tespitini yapmak için buzzer...
Bu rehberde çalışmayan toplama bilgisayara yapılması gerekenleri sırasıyla anlatacağım. Bu yöntemleri sırasıyla yapın. 3 bölüme ayırdım yapılması gerekenleri. 1. bölümde ufak hatalar var 2. bölümde basit parçalardaki arıza tespiti var 3. bölümde parçalarda arıza tespitini yapmak için buzzer...