i3-10100F görüntü vermiyor

Mehmet Perktaş

Hectopat
Merhaba arkadaşlar İtopya'dan i3-10100F işlemci ve Gigabyte H410M-H v1.0 anakart aldım. Fakat aldığımdan beridir görüntü alamıyorum. Servise yolladım herhangi bir sorunu yok görüntü veriyor dediler her ihtimale karşı BIOS'unu da güncellediklerini söyleyip geri yolladılar. Fakat geri geldiğinden beri hala hiçbir şekilde görüntü alamıyorum çıldırmak üzereyim. Denemem gereken her şeyi yaptım. Buzzerla hangi hatayı verdiğini anlamaya çalıştım 5 kısa bip = işlemci hatası alıyorum. Ama serviste bana görüntü verdiğini söylediler. İtopya servislerine bir türlü ulaşamıyorum 1 saat telefon açık kalıyor bir saatin sonunda otomatik telefonu kapatıyorlar.

(Not: İşlemcinin ekran kartsız görüntü vermeyeceğinin farkındayım. Sorun bunla alakalı değil )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk montajda görüntü alamayıp BIOS'a girememiştim. Anakart bozuk zannedip neredeyse kıracaktım :) bütün bağlantıların sağlamlığını kontrol edip BIOS pilini çıkardım. 20 dakika öyle bırakıp tekrar taktım ve hop BIOS'a hoşgeldim.

Ne ile alakalı? Bile bile olmayacak şeyi yapmaya çalışıyorsunuz. Benim konudan anladığım bu.
Zaten fikrinizi almak için sordum. Herşeyi doğru yaptığıma eminim ama görüntü vermiyor. Servis sorun yok görüntü veriyor diye. çıldırmak üzereyim
Nasıl onla alakalı değil ekran kartın var mı yani?
Tabi var hocam. İşlemci F serisi olduğu için ekran kartsız zaten görüntü vermez
Bende ilk montajda görüntü alamayıp BIOS'a girememiştim. Anakart bozuk zannedip neredeyse kıracaktım :) bütün bağlantıların sağlamlığını kontrol edip BIOS pilini çıkardım. 20 dakika öyle bırakıp tekrar taktım ve hop BIOS'a hoşgeldim.

Teşekkürler bunuda deneyeceğim

Sizde ekran kartı yok sanıyordum ben. Şu rehberdeki tüm adımları eksiksiz uygulayın.

Sizde ekran kartı yok sanıyordum ben. Şu rehberdeki tüm adımları eksiksiz uygulayın.
Yardımınız için teşekkürler ama buda bir sonuç vermedi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı