i3 10100F GTX 1060 sisteme 500W PSU yeter mi?

umut girgin

Decapat
Daha fazla  
Gecen aylarda bir sistem topladim. İdareten i3 3470 GT730 var ve sistemi yukseltecegimi bildigim icin MSI DN500W 80+ PSU almistim ve yeni sistemi H410M anakart i3 10100F GTX 1060 6 GB 2x8 RAM ile tamamlayacagim. Bu PSU yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecen aylarda bir sistem topladim. İdareten i3 3470 GT730 var ve sistemi yukseltecegimi bildigim icin MSI DN500W 80+ PSU almistim ve yeni sistemi H410M anakart i3 10100F GTX 1060 6 GB 2x8 RAM ile tamamlayacagim. Bu PSU yeterli olur mu?
Yeterli olur şuanki bileşenler için.

i3 10100F ve GTX 1060 ile kullanabilir miyim yani bu Power suplyi?
Evet kullanabilirsiniz, ileride işlemci değişimde de sıkıntı yaratmaz ama ekran kartı değişiminde seçtiğiniz ekran kartına göre üzebilir.

Evet kullanabilirsiniz, ileride işlemci değişimde de sıkıntı yaratmaz ama ekran kartı değişiminde seçtiğiniz ekran kartına göre üzebilir.

Peki ekran karti GTX1660 olursa bir şey fark edecek mi? Ve bu anakartı pek önermiyorlar siz ne dersiniz?

Peki ekran kartını 1660 Super yapmayı düşünürsem bu PSU halen yeterli olacak mıdır?

Peki ekran kartını 1660 Super yapmayı düşünürsem bu PSU halen yeterli olacak mıdır?
1660 Super için yeterli oluyor.

Başka merak ettiğiniz kartlar olursa, Techpowerup sitesinden direk bakabilirsiniz:

"Suggested PSU" ibaresi ile kaç Watt PSU gerektiği yazar. "TDP" yazısını dikkata almayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı