i3 10100F GTX 1650S Fortnite performansı

Anladığım kadarıyla monitör 2K. Ben bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 10100F ve 1660S almanızı öneririm.
Şöyle birşey buldum

Dediğiniz kasayla beraber 480 GB SSD'nin çokca yeteceğini söyledi bende zaten ileride yetmezse 300-400 tl arasına 1TB HDD alabiliyoruz diye şuanlık sadece SSD alma kararı buldum
1660S
i3 10100F
GIGABYTE H410 H Intel
Crucial 8GB(2xGB) 2666Mhz
Geri kalan 700 TL ye'de sizce ne almalıyım?
Ram kısmında değişiklik yapabilirim veya anakart'da aklıma bu iki fikir geliyor @asily615

Ekran kartı olarak bunu seçin.
RAM'ler gayet yeterli 2666MHz olarak çalışacak zaten RAM'ler 3200MHz olsa bile.

Anakart olarak bunu önerebilirim aradaki fiyat farkına değecektir. SSD'nin modelini söyler misiniz?

Bu SSD kronik sorunlu çok fazla ısınıyor.

Bunu alabilirsiniz herhangi bir sorununu görmedim henüz.
Ekipmanları belirtebilir misiniz?
Monitörü değiştirmek istemiyormuş, o yüzden yazma gereksinimi duymadım

aslında ben klavye mause seti sevmedim fakat fiyatına göre iyiye benziyor değiştirebiliriz iyisini bulursak mekanik olursa güzel olurmuş :D

Aslında mause tipi olarak şu iyi olur (Tip olarak)

Monitörü değiştirmek istemiyormuş, o yüzden yazma gereksinimi duymadım.

Aslında ben klavye mouse seti sevmedim fakat fiyatına göre iyiye benziyor değiştirebiliriz iyisini bulursak mekanik olursa güzel olurmuş :D.

Aslında mouse tipi olarak şu iyi olur (tip olarak)

Rampage, Gamepower gibi markaları asla önermem almayın da. Ekipmanlara ayırdığınız bütçeyi biraz yükseltip güvenilir markalardan almanızı öneririm.

Mouse:

Kulaklık olarak bu fiyatın en iyisi HS35 alabilirsiniz ama maalesef Vatan'da bulamadım. Ekipmanları Vatan dışından alsanız olmaz mı? Klavye için de pek seçenek yok Vatan'da.Vatan dışından almayı düşünebilirseniz şöyle bırakıyorum.

Son düzenleme:
@asily615
Dostum önerdiğin ekran kartının stoğu bitmiş bende şöyle araştırıp her şeyi tamamladım senin yardımlarınla ve, az da olsa bilgimle şöyle bir sistem toplama kararı aldım, sen şahsen bilen birisine benziyorsun sisteme bakıp karar verebilir misin?

Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2x8GB)

@asily615
Dostum önerdiğin ekran kartının stoğu bitmiş bende şöyle araştırıp her şeyi tamamladım senin yardımlarınla ve, az da olsa bilgimle şöyle bir sistem toplama kararı aldım, sen şahsen bilen birisine benziyorsun sisteme bakıp karar verebilir misin?

Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2x8GB)

Güzel bir sistem toplamışsınız ama RAM'lere o kadar para vermeye gerek yok Z serisi olan bir anakart kullanırsanız ancak 2666MHz üstü çalıştırabilirsiniz.

Daha ucuza bunu alabilirsiniz. Klavye hakkında pek bir fikrim yok ama forumda biraz dolandım ve dandik olduğunu öğrendim.

Bunu almanız bir tık daha iyi olur klavye olarak. Kulaklık hakkında pek bir fikrim yok ama biraz pahalı geldi bana.Ne kadar bütçeniz kalıyor?

Güzel bir sistem toplamışsınız ama RAM'lere o kadar para vermeye gerek yok Z serisi olan bir anakart kullanırsanız ancak 2666MHz üstü çalıştırabilirsiniz.

Daha ucuza bunu alabilirsiniz. Klavye hakkında pek bir fikrim yok ama forumda biraz dolandım ve dandik olduğunu öğrendim.

Bunu almanız bir tık daha iyi olur klavye olarak. Kulaklık hakkında pek bir fikrim yok ama biraz pahalı geldi bana.Ne kadar bütçeniz kalıyor?

Tam yetiyor galiba belki eğer mağzadan alımı gerçekleştiriceğim için orada hs35 gibi bir kulaklık bulursam 150-200 tl civarı bütçem kalıyor ama ona ne alınır bilemiyorum. @asily615

Tam yetiyor galiba belki eğer mağzadan alımı gerçekleştiriceğim için orada HS35 gibi bir kulaklık bulursam 150-200 TL civarı bütçem kalıyor ama ona ne alınır bilemiyorum. @asily615

Wi-Fi adaptörünüz yoksa alabilirsiniz veya pizza yiyebilirsiniz 😃 cebinizde kalsın.
@Alperen9g monitörü de belirtirseniz yardımcı olabilirim umarım Rampage Gamepower vb değildir🙂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı