Şöyle birşey buldumAnladığım kadarıyla monitör 2K. Ben bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 10100F ve 1660S almanızı öneririm.
Monitörü değiştirmek istemiyormuş, o yüzden yazma gereksinimi duymadımBu SSD kronik sorunlu çok fazla ısınıyor.
Kingston 480GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 480GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu alabilirsiniz herhangi bir sorununu görmedim henüz.
Ekipmanları belirtebilir misiniz?
Monitörü değiştirmek istemiyormuş, o yüzden yazma gereksinimi duymadım.
RAMPAGE BYGAME-X1 USB 7.1 SURROUND RGB LEDLİ GAMİNG MİKROFONLU OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE BYGAME-X1 USB 7.1 SURROUND RGB LEDLİ GAMİNG MİKROFONLU OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Everest Rampage KM-RX9 Usb Q Klavye + Mouse Set fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest Rampage KM-RX9 uygun fiyatlarla Vatan'da.
Everest Rampage KM-RX9 Usb Q Klavye + Mouse Set fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest Rampage KM-RX9 uygun fiyatlarla Vatan'da.www.vatanbilgisayar.com
Aslında ben klavye mouse seti sevmedim fakat fiyatına göre iyiye benziyor değiştirebiliriz iyisini bulursak mekanik olursa güzel olurmuş.
Aslında mouse tipi olarak şu iyi olur (tip olarak)
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@asily615
Dostum önerdiğin ekran kartının stoğu bitmiş bende şöyle araştırıp her şeyi tamamladım senin yardımlarınla ve, az da olsa bilgimle şöyle bir sistem toplama kararı aldım, sen şahsen bilen birisine benziyorsun sisteme bakıp karar verebilir misin?
FRISBY FK-G565QU GAMING MEKANİK MAVİ SWİTCH KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FK-G565QU GAMING MEKANİK MAVİ SWİTCH KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com LOGITECH G432 SURROUND SOUND WİRED GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G432 SURROUND SOUND WİRED GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,GeForce GTX1660 SUPER GAMING X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,GeForce GTX1660 SUPER GAMING X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2x8GB)Kingston 480GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 480GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Güzel bir sistem toplamışsınız ama RAM'lere o kadar para vermeye gerek yok Z serisi olan bir anakart kullanırsanız ancak 2666MHz üstü çalıştırabilirsiniz.
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Daha ucuza bunu alabilirsiniz. Klavye hakkında pek bir fikrim yok ama forumda biraz dolandım ve dandik olduğunu öğrendim.
INCA IKG-445 PHALDOR RGB Mekanik Gamıng Klayve fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA IKG-445 PHALDOR RGB Mekanik Gamıng Klayve fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu almanız bir tık daha iyi olur klavye olarak. Kulaklık hakkında pek bir fikrim yok ama biraz pahalı geldi bana.Ne kadar bütçeniz kalıyor?
Tam yetiyor galiba belki eğer mağzadan alımı gerçekleştiriceğim için orada hs35 gibi bir kulaklık bulursam 150-200 tl civarı bütçem kalıyor ama ona ne alınır bilemiyorum. @asily615Güzel bir sistem toplamışsınız ama RAM'lere o kadar para vermeye gerek yok Z serisi olan bir anakart kullanırsanız ancak 2666MHz üstü çalıştırabilirsiniz.
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Daha ucuza bunu alabilirsiniz. Klavye hakkında pek bir fikrim yok ama forumda biraz dolandım ve dandik olduğunu öğrendim.
INCA IKG-445 PHALDOR RGB Mekanik Gamıng Klayve fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA IKG-445 PHALDOR RGB Mekanik Gamıng Klayve fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu almanız bir tık daha iyi olur klavye olarak. Kulaklık hakkında pek bir fikrim yok ama biraz pahalı geldi bana.Ne kadar bütçeniz kalıyor?
Tam yetiyor galiba belki eğer mağzadan alımı gerçekleştiriceğim için orada HS35 gibi bir kulaklık bulursam 150-200 TL civarı bütçem kalıyor ama ona ne alınır bilemiyorum. @asily615