i3 10100F için ekran kartı önerileri

Bütçe
2500
2. El mantıklı ama inanın bozukmu değilmi ne amaçla kullanıldı anlayamam beni çabuk dolandırırlar 2. elde :) o yüzden hiç riske girmemek en iyisi

Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim, sağ olun. Dediğiniz gibi biraz daha biriktireceğim, indirim kovalarım RTX 2060 alacağım inşallah.

Emin olmayarak söylemek isterim ki RTX 3050, 2060 ile super Ti arası olacak gibi duruyor. Pek darboğaz yapacağını sanmam ki 11. nesiller aynı sokete gelecek diye biliyorum az darboğaz yapsa bile ileride yükseltirsiniz darboğaz sanmıyorum zaten.

Epey bir fark olacaktır %20-30 gibi.
Çüş, abartmayın lütfen.
Arada çok FPS farkı oluşur mu? Olumlu anLAMDA1660S ve 2060 arasında. Şu an 700TL fark var 1 ay bekleyip alabilirim. Ya da şimdi super alabilirim. Kararsız kaldım.
Dostum kendin bu linkten bakabilirsin; arada 700 TL'lik fark yok, eğer sen gördüysen bekleyebilirsin. Çoğu oyunda en fazla 10 FPS fark ediyor, beklemeye değeceğini sanmıyorum. Böyle giderse fiyatlar zaten artar; Amerika kolayca yıkılacak bir ülke değil. Bu olaylar BTC'i daha çok etkiler. Böyle giderse düşeceğini sanmıyorum, düşmez de demiyorum. Ama bana göre beklemeye değmez; yine siz bilirsiniz.

Dostum kendin bu linkten bakabilirsin; arada 700 TL'lik fark yok, eğer sen gördüysen bekleyebilirsin. Çoğu oyunda en fazla 10 FPS farkediyor, beklemeye değeceğini sanmıyorum. Böyle giderse fiyatlar zaten artar; Amerika kolayca yıkılacak bir ülke değil. Bu olaylar Btc'i daha çok etkiler. Böyle giderse düşeceğini sanmıyorum, düşmezde demiyorum. Ama bana göre beklemeye değmez; yine siz bilirsiniz.

RTX 2060 DLSS faktörü var o yüzden çok daha performanslı RTX 2060 700 TL'lık farka kesinlikle değer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı